Cautare

32 de rezultate pentru "glezne" (8.46 secunde)
Fragile (de la glezne). ... Fragile (de la glezne). Vulnerabile (de la sani). Soptite (de la buze). Supuse (de la genunchi).
Cel care, insa, nu a mai avut rabdare sa faca joc de glezne la nivel de echipa, anuntandu-si candidatura la sefia PSD, a fost Miron Mitrea.
Ionut Tene) Acum cateva luni am fost mirat ca a reaparut intempestiv Marian Munteanu, fostul lider al Pietei Universitatii din 1990, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV (clujenii hatri o mai numesc Jocul de glezne de la Hellvig TV).
Cu alte cuvinte, conservatorii au exersat, pe nervii Parlamentului, jocul de glezne din opozitie. "Vrem sa fim respectati", graieste cel mai paradoxal partid roman.
- Zaresc in curte, trantit pe cele doua trepte, trupul aproape descoperit al lui Maitreyi, cu parul in ochi, cu bratele pe sani - si o vad miscand din picioare, cutremurandu-se de ras, incepe din urma repezindu-si papucii, cu o aruncatura de glezne, tocmai in capatul celalalt al zidului.
Trecand peste flecarelile obisnuite ale celor care fac joc de glezne pe marginea actului de guvernare, situatia politica din Romania a atins efectiv apogeul.
s-a inteles deplin ca ministerul cel nou n-are treaba cu absorbtia fondurilor, ci cu jocul de glezne intr-un ring cat o batistuta;
Liderilor USL trebuie sa le intre in cap ca o coabitare cu un adversar deprins cu loviturile nepermise, la glezne sau sub centura, e imposibila.
Basescu mai poate face putin "joc de glezne" cu Parchetul, DNA, sau serviciile subordonate. Izolat la Cotroceni si fara atributii constitutionale, orice intelegere facuta cu el e lipsita de consistenta si fara urmari practice, concrete.
Suspendare care, dupa cele 7,4 milioane de vot pe care scria "Pleaca si lasa-ne in pace!" - cum i se striga si acum seara de seara sub ferestrele Cotroceniului - ii va atarna greu de glezne lui Basescu, manariile interne si externe prin care a scapat nedemis neavand cum sa le faca sterse cu buretele.
Ar putea sa faca fiecare din cele doua parti cate un mic joc de glezne, pentru ca fiecare trebuie sa isi construiasca imaginea si mesajul electoral.
Domnia-sa tinteste o performanta senzationala chiar si pentru guvernul Boc - sa ne intre in buzunare pana la glezne. Anuntul a fost facut vineri pe site-ul Ministerului Transportului, sobru, sub forma de propunere de Ordonanta.
Din pacate, sunt nenumarate situatii in care s-au finantat fantani arteziene, parcuri futuriste sau bazine olimpice in localitati in care oamenii umbla prin noroi pana la glezne sau isi cara apa cu galetile.
Alan are o tehnica impecabila, Rada un defect profesional, loviturile la glezne. Luis Alberto isi ridiculizeaza adversarul, Camora trimite de doua ori mingea in bara.
Cum s-ar fi descurcat fostul membru in trupele speciale britanice cand ar fi intrat pana aproape de glezne in lichidul indoielnic scurs din WC-urile care se infunda din cand in cand?
• Apoi periaza-ti corpul cu o perie uscata, cu miscari blande, ascendente, de la talpi si glezne in sus, spre abdomen si stomac, apoi spatele si bratele.
Inflamatia apare in mod simetric in cele doua jumatati ale corpului, primele afectate fiind articulatiile mici, ale degetelor mainilor si picioarelor, ale incheieturilorde la maini, de la glezne.
Lovita din cap pana-n picioare, femeia de 43 de ani, a fost dusa pe malul Somesului, acolo unde criminalul i-a dat jos pantalonii pana la glezne, dupa care a sugrumat-o.
Inflamatia apare in mod simetric in cele doua jumatati ale corpului, primele afectate fiind articulatiile mici, ale degetelor mainilor si picioarelor, ale incheieturilorde la maini, de la glezne.
Trasaturi buhaite, glezne umflate, senzatia ca v-ati ingrasat si plesniti, au toate o singura explicatie: caldura. Limfa nu mai circula, apa nu mai iriga organismul si formeaza retentii.
google-analytics.com