Cautare

82 de rezultate pentru "glezne de rama" (5.47 secunde)
Un grup de tineri, artisti, absolventi ai Universitatii de Arte Plastice si ai Scolii de Arte si Meserii introduc, pentru prima oara in Romania, conceptul de arta aplicata la nivelul home&deco.
Castigatorul Premiului Oscar pentru rolul sau din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey a revenit de curand pe marile ecrane, intr-o noua interpretare de exceptie, de aceasta data in filmul Goana dupa aur, cu titlul original Gold.
Dan Jianu din Ploiesti participa cu decoratiuni personalizate la targul de Rusalii organizat in Parcul Kiseleff.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei.
CENTRUL DE CULTURA ARHITECTURALA AL UAR DIN BUCURESTI (Autor: Adrian BALTEANU) Centrul de cultura arhitecturala UAR Noul sediu al Uniunii Arhitectilor din Romania, din strada Jean Louis Calderon, nr. 48, a fost inscris in lista monumentelor, alaturi de casa geamana de la nr.
Cu ea vom convietui inca o buna bucata de vreme. Drept pentru care las pentru zilele urmatoare toata aceasta improvizatie a liberalilor, menita a trage tara in turbulente politice care sa ascunda incapacitatea lor de a guverna eficient.
In acest weekend pornim intr-o noua aventura de poveste, in cadrul atelierului Ierbarul Fermecat. ... Pentru duminica pregatim povestea Acceleratul de primavara, dupa George Toparceanu - o poveste din natura, despre 3 pasari si un pui de fag a caror viata linistita este tulburata de trecerea unui tren.
Metode prin care poti scapa de alunite, semne din nastere si umflaturi ale pieliiI Desi alunitele si semnele din nastere sunt in principiu inofensive si unele pot fi chiar sexy, ele pot fi eliminate din motive cosmetice prin diverse metode.
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Legatura dintre om si porc a inceput cu 5000 de ani inainte de Christos, fiind unul dintre primele animale domesticite. Obiceiul lui de a rama dupa radacini ajuta la afanarea solului, iar faptul ca este omnivor (mananca orice) il face usor de hranit cu toate resturile menajere.
Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova nu trece de Senat, fiind intrunite 79 de voturi pentru, 67 impotriva, 5 abtineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile.
Cand apare nou-nascutul Toata lumea a aflat de nasterea copilului. ... Atat din punct de vedere medical, cat si social, este indicat sa respectati aceasta lege nescrisa.
Prin semnificatiile sale si in onoarea Republicii Franceze, ziua de 14 iulie este cunoscuta si sarbatorita si in alte tari din Europa sau din lume.
Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi. ... Azi sunt mai putini hoti de buzunare, in aceleasi temnite, dar au incaput si cativa politicieni, majoritari in societatile pe actiuni ale spagii.
In diviziune post-mortem, un cavou cu intrare separata si confort sporit si 20 de milioane de lei pentru cazul in care voi fi nevoit sa-l utilizez. ... Acum, ca mi-am facut publica averea, m-a cuprins spaima de hoti, ca pe demnitari.
In diviziune post-mortem, un cavou cu intrare separata si confort sporit si 20 de milioane de lei pentru cazul in care voi fi nevoit sa-l utilizez. ... Acum, ca mi-am facut publica averea, m-a cuprins spaima de hoti, ca pe demnitari.
Reuniunea la vA¢rf a UE de la Bruxelles n-a fost spectaculoasa, dar totusi clarificatoare. Piatra de incercare fiind, bineinteles, impasul creat de votul negativ al francezilor si al olandezilor asupra proiectului Constitutiei Europene.
Lumea s-a intrebat de ce, in lungul sau discurs aproape bilantier si, mai ales, didactico-pedagogic, presedintele Basescu nu a rostit nimic despre politica externa a tarii. Mai ales ca textul este centrat pe viitorul statut al RomA¢niei de membru al UE.
Autoritatile au activat planul rosu de interventie, astfel ca 8 autospeciale de stingere au fost trimise la fata locului. In urma informatiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, a fost vorba de un incendiu produs la o rama de metrou care are o defectiune tehnica.
Amatorii de circarie politica se pregatesc astazi pentru un nou spectacol de zile mari: ... De data aceasta, a€žcei doia€œ vor sta unul lA¢nga altul si nu se vor mai putea da pe dupa piersic. ... Cum va ramA¢ne?
google-analytics.com