Cautare

82 de rezultate pentru "glezne de rama" (3.16 secunde)
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Potrivit site-ului Presedintiei, Traian Basescu a primit in cursul anului trecut nu mai putin de 25 de cadouri din categoria celor pentru care declararea este obligatorie. Valoarea cumulata a acestor obiecte se apropie de 4.000 de euro.
Comentatorii spun ca Badea l-a jignit pe Cristoiu, amintind de "ardeiul umplut" din trecut si a apreciat ca in ultima vreme Cristoiu ar fi devenit campion la "pupat in cur".
Aflat in vizita la Chisinau, Manfred Grund, membru al Comisiei de politica externa al Bundestag-ului german si presedinte al Forului Germania-Moldova de la Berlin a declarat in cadrul Clubului de presa de la Chisinau ca Republica Moldova si-ar putea atinge obiectivele de integrare in Uniunea Europeana chiar daca nu ar reusi sa reintegreze teritoriul transnistrean, conflictul transnistrean ramanand nerezolvat.
2 la 0 (Autor:Val Valcu) Noi, romanii, nu putem sa mai stam ca ramele, a spus Traian Basescu, inainte sau dupa ce a fost usuit deSarkozy sau de Merkel. Ori poate era ceva legat de Olanda...
Tinerii care vor dori sa se mute in mediul rural si sa inceapa o afacere in agricultura vor primi, dupa integrarea RomA¢niei in UE, un ajutor financiar care ar putea ajunge pA¢na la 40.000 de euro, a declarat secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Nicolae Flaviu Lazin.
Actiunile companiei nationale de utilitati Transelectrica au fost la mare cautare in perioada 14-28 iunie, cA¢nd au fost scoase la vA¢nzare. ... A§n opinia ministrului, cumpararea de actiuni Transelectrica ar fi dat un semnal pozitiv investitorilor straini si ar fi reprezentat si o buna afacere.
Numai ca aceasta scumpire nu este justificata din punctul de vedere al producatorilor. Mai mult, potrivit unei informatii difuzate de un post de televiziune, comerciantii vor dubla pretul oualor.
Sunt disponibile putine modele noi cu pretul DDP (include TVA) sub 10.000 de euro. ... Din gama Skoda, Fabia Avantaj cu motor de 1,2 litri are pretul cu TVA in jur de 9.000 de euro.
Dealerul craiovean de automobile Seat a expus masina având grija sa scoata în evidenta printr-un sticker lipit pe parbriz cei 240 de cai-putere pe care îi ascunde sub capota.Leon Cupra este cel mai puternic model Seat de serie, cu performante care rivalizeaza cu orice masina sportiva:
Dealerul craiovean de automobile Seat a expus masina având grija sa scoata în evidenta printr-un sticker lipit pe parbriz cei 240 de cai-putere pe care îi ascunde sub capota.Leon Cupra este cel mai puternic model Seat de serie, cu performante care rivalizeaza cu orice masina sportiva:
Cat a costat Hyperion, asa cum a fost denumit trenul va porni pe sine chiar de luna viitoare, pe ruta Craiova-Bucuresti. Trenul electric modern are podea joasa, doua vagoane motoare si doua purtatoare, cu 180 de locuri si beneficiaza de wi-fi gratuit.
Cercetatorii de la University of Southern California‘s Doheny Eye Institute au primit aprobarea de a demara proiectul The Argus II care va ajuta la redarea vederii pacientilor cu deficiente.
Dupa cum putem observa cu totii, tehnologia evolueaza de la o zi la alta, iar gadget-urile si device-urile incep sa arate din ce in ce mai bine, sa aiba din ce in ce mai multe functii si sa ne ademeneasca din ce in ce mai mult de pe rafturile magazinelor de specialitate.
VIDEO ASUS UX305 F - laptopul momentului - review complet Multa vreme mi-am permis doar desktop si chiar cand as fi avut bani de un laptop ieftin am ramas tot pe PC-ul cu carcasa mare.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. Internetul este insa plin de dispozitive performante cum ar fi ceasurile inteligente sau ochelarii cu bluetooth, care au inlocuit deja celebrele mini-casti.
In cadrul expozitiei de la Sala Dalles, acesta expune si vinde sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Am descoperit-o, cu ani in urma, ca membra a organizatiei de copii si tineri supradotati GIFTED EDUCATION, cand impresiona nu doar prin exuberanta cromatica a picturilor ei, dar si prin curajul cu care explora stiluri si tehnici artistice, pictand pe cele mai diverse suprafete:
Doar 4 saptamani ne mai despart de marea intalnire dintre Al Bano, fosta sa sotie si partenera de scena - Romina Power si fanii din Romania! Componentii faimosului duo au asigurat fanii ca seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibila:
google-analytics.com