Cautare

1693 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin" (3.13 secunde)
Unde va deschide IKEA al doilea magazin din Bucuresti Retailerul de mobila sondeaza cumparatorii si ii intreaba din ce sector vin, pentru a vedea de unde provin majoritatea cumparatorilor.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. ... Noul magazin din Promenada Mall este al 9-lea magazin din Bucuresti si al 60-lea din tara, Deichmann dorind sa fie cat mai aproape de toti fanii sai.
In Tolo, un orasel superb din Grecia, situat la 145 de kilometri de Atena, chiar pe plaja, exista un magazin cochet situat langa Hotel Aris. Adresa acestui magazin: ... Michael Kantartzis este cel care detine acest magazin pe timpul verii.
Retailerul german de imbracaminte Takko va deschide pe 4 septembrie un nou magazin in Romania. Incepand cu aceasta zi, clientii din Bucuresti se vor putea bucura de cele mai noi tendinte de stil in noul magazin Takko, situat pe Str.
Floraria FlorideLux din Titulescu este si primul magazin offline deschis in regim propriu, si nu de franciza, al grupului FlorideLux, decizie care, sustin reprezentantii companiei, acopera nevoia componentei offline in structura business-ului, pe o piata din ce in ce mai puternica, cu concurenta acerba.
IKEA incepe construcția celui de-al doilea magazin din Romania / by Ionut Fantaziu Primaria Generala a Capitalei a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady. Reprezentantii IKEA urmeaza sa inceapa constructia, iar inaugurarea va avea loc la sfarsitul lui 2018.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
A creat cea mai spectaculoasa colectie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum in cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar si la Paris!
Franciza de bijuterii Amazing Jewelry este dezvoltata de unul din fostii co-fondatori Pandora Central Western Europe, parte a grupului Pandora, Jesper Nielsen, care in ultimii 14 de ani a fost una dintre cele mai influente persoane din lumea afacerilor cu bijuterii la nivel mondial, generand venituri de miliarde de dolari.
Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
La mai bine de doua zile de la masacrul din Paris, de la redactia Charlie Hebdo, cei doi criminali nu au fost prinsi nici pana acum desi sunt urmariti de 90 de mii de politisti.
In presa de azi au fost facute unele afirmatii cu privire la suspendarea unui sef de magazin PROFI din Arad, afirmatii pe care PROFI le respinge, facand urmatoarele precizari: Mai multi angajati ai acelui magazin au reclamat recent ca seful unitatii comite abuzuri grave si nu respecta procedurile PROFI.
A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.
Acestea sunt familiile celor aproape 240 de lucratori comerciali, receptioneri, casieri, adjuncti si sefi de magazin care de acum se bucura de locuri de munca pe termen lung, asigurari sociale, pensii, bonuri de masa, bonusuri si tot ce presupune contractul cu un angajator serios.
Motiunile lui Victor Ciorbea si Avram Muresan pentru candidatura la functia de presedinte al PN¥CD la congresul care va avea loc duminica au fost respinse de conducerea partidului, din "motive de neindeplinire a conditiilor minimale de sprijin politic".
A fost votat intr-o perioada in care ambasada SUA la Bucuresti conducea de fapt Romania, asa ca rolul sau era unul simbolic. ... Avem un guvern, zis tehnocrat, care e de nota 10 la PR.
Multi sint membri ai partidelor aflate acum la putere. ... La Muzeul de Istorie, presedinte al Consiliului de Administratie (CA) este directorul acestei institutii, consilierul judetean PSD Stefan Stanciu.
Dupa municipiul Petrosani si Uricani, a venit randul edililor de la Petrila sa-si sarbatoreasca orasul cu bani de la bugetul local cheltuiti pe muzica, spectacole si artificii.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Conducerea Camerei Deputatilor nu este de acord sa cedeze Senatului spatiile din Palatul Parlamentului date in folosinta acestuia si aflate in administrarea sa, a declarat ieri secretarul Camerei, Ioan Munteanu. ... Senatul considera ca plateste prea mult pentru utilitati, a spus Munteanu.
google-analytics.com