Cautare

1691 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin" (3.06 secunde)
Postul RTV al lui Sebastian Ghita nu poate emite de la Casa Presei Televiziunea controlata de Sebastian Ghita nu poate emite din studiourile de la Casa Presei Libere, aceasta nefiind autorizata de CNA, potrivit hotararii Consiliului luate in cadrul sedintei de marti.
- Sebastian Ghita: ... - Nu ne-ati raspuns la intrebare! ... - Proiectele economice, care presupun alocari de la buget, par blocate din vina administratiei. PSD este de un an la guvernare, iar investitiile straine scad. ... Toate proiectele care au nevoie de co-finantari de la buget sunt finantate.
Ianis Hagi a fost cel care l-a pus la incercare pe portarul Lazar in chiar debutul partidei, insa cei care au marcat primii au fost giurgiuvenii. ... Egalarea a venit tarziu, in minutul 76, atunci cand Ghita a trimis cu capul in plasa din centrarea lui Hagi cel mic.
(Continuare) Copilul sarac care-l distra pe fostul cioban - Asadar, erati solicitat la munci. - Dar niciodata n-am inteles, la tara, munca la nesfarsit. ... Sunt deja la zi, uneori in avans. ... Dar n-am resimtit nicio antipatie fata de comunisti de la el.
Pentru ca vechiul presedinte a asistat la parada de la Bucuresti (alaturi - e un fel de a spune - de premier), iar cel nou la Alba Iulia - Vremea proasta a scurtat parada din Bucuresti, eliminand demonstratiile aeriene - Au fost asteptate cu nerabdare rezultatele din Moldova, primele vesti dand drept castigatoare stanga, cu Partidul Socialist in frunte.
Dupa discursul catastrofal de la Cotroceni, de la depunerea juramantului de catre Guvernul Grindeanu, a urmat, astazi, un altul la fel, in fata noii componente a CSM. ... Face presiuni grosolane asupra ministrului Justitiei, aflat la aceeasi masa cu el.
In ziarul Cotidianul de joi dimineata, la toate chioscurile si benzinariile Cotidianul: ... Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie? ... Ma refer la gafa cu factura, lansata de S. Ghita.
Adevarata drama este ca ceea ce s-a intamplat la B1TV nu doar ca nu e o surpriza, dar e de mirare chiar ca nu s-a intamplat de mai mult timp, iar vina, paradoxal, nu e atat de mult a protagonistilor cat a mass-media insasi.
Dragos Dumitriu) - Vorbeste exact ca o penala, ar trebuie sa demisioneze, sa faca un pas in lateral - I-a placut lupta anticoruptie pana a ajuns la ea, Kovesi, te simti abuzata de procurori?
Anda Ghita ne-a primit in casa ei si impreuna cu fiul sau ne-a povestit cum reuseste ea sa fie liantul care uneste de fiecare data familia.
Dintre intamplarile privind interventia divina pe acest taram, unele dintre cele mai emotionante se refera la oameni care si-au pierdut portmoneul sau geanta si apoi le-au descoperit pe cai miraculoase. ... Mi-am lasat din greseala portmoneul in caruciorul de cumparat de la bacanie.
Astfel, tot mai multi utilizatori de Internet apeleaza la acest tip de comert pentru ca nu necesita deplasarea pentru cumpararea produsului mult dorit. ... Asta pentru ca magazinele on-line nu au cheltuieli de intretinere si astfel isi permit sa practice un adaos comercial mic la toate produsele vandute.
Lipsa masurilor de organizare si functionare a pazei constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 200 la 500 RON. "De la inceputul anului si pana in prezent, pentru constatarea de nereguli prevazute de Legea nr.
In dimineata zilei de ieri a avut loc la Navodari inaugurarea oficiala si deschiderea pentru public a primului magazin din judetul Constanta apartinand lantului PLUS. ... "Sper ca prin inaugurarea acestui magazin sa se deschida calea pentru investitii in orasul Navodari", a declarat cu aceasta ocazie primarul Tudorel Calapod.
Dar, dupa cum spuneam de ciuma si muma, cunoasteti ca faptul ca romanul are practic "in sange" spiritul de comerciant si speculeaza la maximum fiecare ocazie de a mai ingrosa numarul hartiilor din casa de marcat.
Ei au spus ca un magazin va fi deschis la Oradea. ... Compania opereaza in prezent opt magazine, care au generat, in 2007, afaceri de 180 de milioane de euro, cu 30% mai mult fata de 2006, in contextul deschiderii unui singur magazin anul trecut.
La putin timp dupa infiintarea economatelor, preturile produselor de baza, destinate persoanelor cu venituri foarte mici, au ajuns la fel de ridicate ca in orice magazin. Patronii care gestionau economate spun ca nu au rezistat pe piata la preturi reduse.
Zeci de bucuresteni au fost fermecati de faptul ca preturile sunt mici si s-au adunat, luni, la primul magazin de bunuri confiscate deschis in Capitala de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, informeaza Mediafax.
Galeriile Sabion din COCOR au adus in premiera pe piata de retail din Romania 3 trofee castigate la Hollywood in cadrul celei de-a 40-a editii a A.R.E.
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. ... La evenimentul de inaugurare a fost prezent Matteo Muraro, Responsabil Comercial Calzedonia Spa. ... La eveniment au fost prezenti si numerosi reprezentanti ai principalelor institutii italiene prezente in Romania:
google-analytics.com