Cautare

1693 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin" (4.95 secunde)
KLEM URECHEAT LA MAE. Melescanu l-a chematpe Klemm la raport sa-l traga de urechi si i-a cerut sa se comporte ca un ambasador nu ca o Vuvuzea din Presa.
Sorin Ovidiu Vantu a facut cunoscuta intentia de a se debarasa de postul de televiziune Realitatea TV, care, oricum, nu ii mai poate fi de folos in conjunctura actuala.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
Campionului nostru Daniel Ghita i s-au alaturat in Glory, in lupta pentru un loc in primii 10 si pentru glorie, alte cateva nume din sportul romanesc:
Te invitam la restaurant... ... Proiectul a avut evenimentul de lansare joi seara la restaurantul Casa Vernescu. ... La final toti invitatii au primit vouchere de cumparaturi, in valoare de 100 lei, din partea companiei Guban. Patru invitati au reusit un adevarat maraton al servirii la mese:
Doru Buscu) In noaptea alegerilor din decembrie 2009, la un ceas de topaiala lui Geoana, Kovesi il intreaba pe Andronic: - Cum ii potolim pe astia de la Realitatea?. Realitatea TV, trebuie amintit, il ataca pe Basescu pentru ca Basescu sa nu ajunga presedinte.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la 400.000 de euro.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete, presa, colaboratori si invitati de peste hotare.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Secretarul Camerei, Ioan Munteanu, a precizat ca cele 76 de proiecte de lege trebuie adoptate de plen in urmatoarele doua saptamani, avand in vedere ca pe ordinea de zi figureaza numai proiecte de lege respinse de comisii.
Anuntul a fost facut ieri de secretarul Camerei, Ioan Munteanu. Munteanu (PSD) a spus ca nu s-a luat in discutie termenul in care va fi numit un alt director al SIE si a aratat ca in lege nu se fac precizari in acest sens.
PC a depus ieri la Birourile Permanente ale Camerelor Parlamentului o solicitare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare in care sa se dezbata legea privind introducerea votului uninominal. Solicitarea deputatilor PC nu se poate realiza, conform Constitutiei si Regulamentului Camerei, a declarat secretarul Camerei Ioan Munteanu (PSD).
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca.
Organizatia de la Neamt a PSD se declara impotriva aliantei incheiaet de conducerea social-democratilor cu conservatorii. Potrivit deputatului Ioan Munteanu, fost presedinte al filialei, social-democratii nemteni sunt dispusi se supuna deciziei luate la Bucuresti, in conformitate cu principiul "minoritatea se supune majoritatii".
Fostul sef al Directiei Silvice Iasi in perioada guvernarii Nastase, Florian Munteanu, va prelua functia de director general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, a declarat marti agentiei Mediafax, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
Speriati de bumerangul electoral al masurilor de austeritate propuse de Guvern, o buna parte din ei precum deputatii Ioan Munteanu (el insusi vicepresdinte al UNPR), Culita Tarata si Emil Bostan sunt decisi sa voteze motiunea de cenzura. ... La 31 decembrie 2010!
google-analytics.com