Cautare

139 de rezultate pentru "geologie" (2.75 secunde)
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Urmatorul targ la care aceasta va fi prezenta va fi targul de cristale ce va avea loc la Muzeul National de Geologie, de Florii.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, dar si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, va participa la targul de Florii care are loc tot in curtea Muzeului de Geologie.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. Atunci cand Basescu ne-a taiat salariile, in 2008 - 2009, cand lucram la Protectia Copilului, sector 6, am descoperit astrologia.
Angela Marincea, de la Adia Unicat, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale ce a avut loc recent in curtea Muzeului National de Geologie cu ocazia Martisorului.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, cu ocazia Floriilor. Am adus bratari si pandantive, coliere de la 40 Ron pana la 1.00 Ron, cristale de ametist.
Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţaranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Colectionarea de fosile era in mare voga la sfarsitul secolului al XVIII-lea si inceputul secolului al XIX-lea, mai intai ca o pasiune, asa cum era colectionarea de timbre, dar apoi aceasta activitate s-a transformat progresiv intr-o veritabila stiinta, pe masura ce oamenii au devenit tot mai constienti de importanta fosilelor in geologie si in biologie.
[email protected] "Ion Chiricuta este un inginer constructor care a ajuns sa scrie la modul profesionist o carte de geologie.
Stiinta a capatat astfel acces la chimie, fizica, matematica, geologie, biologie si la alte discipline care au modelat civilizatia tehnologica occidentala.
Actualmente, se afla in curs un studiu mai amplu, la care participa Universitatea Politehnica si Universitatea de Arhitectura si Urbanism din Bucuresti, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj, Institutul National pentru Protectia Mediului si Institutul National de Geologie:
FARCAS) George Parvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intalniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la varsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni.
In anul 1999, impreuna cu Harald Alexandrescu, coordonatorul Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu si pe atunci director executiv al ASFAN, Cohal a vizitat birourile Facultatii de Geologie, Muzeul Grigore Antipa si Institutul pentru Metale Rare;
Va invitam intr-o calatorie captivanta in perioada cand dinozaurii dominau pe Pamant!
Cinema-urile vor contine un film de cateva minute, in care sa prezentam viata dinozaurilor, ne-a spus Liz Marinova de la Dino Park care se desfasoara in curtea Institutului National de Geologie.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Liz Marinova ne-a raspuns la cateva intrebari. - De unde v-a venit ideea cu expozitie Dino Park Bucuresti, organizata in curtea Institului National de Geologie?
Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com