Cautare

139 de rezultate pentru "geologie" (2.71 secunde)
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie si a adus multe noutati. ... Aceasta rste prezenta in acest week-end la targul de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la "Targul de Sfantul Valentin" - expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase. ... Domnilor, daca sunteti in cautarea unui cadou special, Muzeul de Geologie, va asteapta zilnic, intre 10 si 18.
Tatal sau, Valeriu Patriciu (1903-1987), a fost inginer in mine, doctor in geologie, geofizica si mineralogie si a lucrat ca geolog-sef, incepand cu anul 1935, in Societatea Astra Romana (societate romana cu capital anglo-olandez), o sucursala a trustului petrolier Royal Dutch Shell Co.
Vineri, 09 noiembrie 2012, la Muzeul National de Geologie se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL".
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie.
Maxim Hiruta a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Acesta a venit cu noutati, precum:
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum:
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de la Muzeul National de Geologie. "Am adus amoniti din Rusia, Madagascar si Maroc, cercei, pandante si inele din amoniti, pandante din labradorit din Madagascar intre 30 - 35 RON", ne-a spus Emil Spiac.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata la Muzeul National de Geologie, cu semi-precious stone - la 25 RON (12 pietre:
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. "Am adus:
Asa cum i-a obisnuit pe pasionatii de cristale de la Muzeul National de Geologie, Ana Capaneata a participat la editia organizata recent cu:
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Acestea si multe altele pot fi gasite incepand dvineri, 14 decembrie 2012, la Muzeul Nationade Geologie unde se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL".
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus bratari din opal, turcoaz African combinat cu onix, kiastolit, bratari din coral, onix, lapis lazuli, peridot, turmalina (s-a vandut cel mai bine).
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com