Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (3.08 secunde)
Liberalii l-au acuzat miercuri pe Ioan Oltean (foto), presedintele de sedinta la dezbaterea pe buget, ca a falsificat votul la un amendament al PNL referitor la modernizarea aeroportului Iasi.
O chestiune interesanta, domnule Ion Iliescu, vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, spune, pentru ziarul Gandul, ca minoritatea maghiara ar putea primi un anumit numar de mandate in Parlament, asa cum se intampla cu restul minoritatilor. ... Cum vi se pare ideea avansata de Ioan Oltean?
Ii multumesc lui Ionut Chisalita si ii spun ca ramane prietenul nostru si ca indiferent de rezultatul motiunii, in inima mea va ramane gestul pe care l-a facut fata de lasii, fricosii si lipistii de demnitate.", a spus Ponta UPDATE 11:52 - Ioan Oltean:
Guvernul isi asuma raspunderea Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Oltean, a declarat ieri la Camera Deputatilor ca s-a finalizat amendarea legilor proprietatii. Oltean a subliniat ca noutatea proiectului privind despagubirile o reprezinta “infiintarea unui fond destinat platii despagubirilor aferente imobilelor preluate abuziv“.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
Ioan Oltean, presedintele PD Bistrita-Nasaud, a anuntat ieri ca vrea ca vicepresedintele Liviu Ciupe sa revina asupra deciziei de a demisiona din partid.
Vicepresedintele democrat, Ioan Oltean, a declarat ieri ca ministrul Monica Macovei a gresit referindu-se la cazul Ciupe, intrucat s-a pronuntat intr-un dosar nedefinitivat, existand riscul influentarii deciziei judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Deputatii Ioan Oltean (PD) si Radu Podgoreanu (PSD) chiar s-au imbrancit. ... Acesta din urma a explicat ca Oltean l-ar fi injurat si de aceea l-a imbrancit.
O initiativa legislativa asemanatoare a avut vicepresedintele PD Ioan Oltean, initiativa care, si din cauza votului negativ al liberalilor, a fost respinsa.
Conducerea democrata a decis ca nu exista nici un motiv pentru a-si schimba vreun ministru din Cabinetul Tariceanu, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, vicepresedintele PD, Ioan Oltean, declarase ca la Colegiul Director din februarie unii ar putea sa piarda sprijinul politic.
Presedintele comisiei de administratie publica, Dan Carlan, a explicat ca baza reglementarilor a reprezentat-o varianta celor cinci deputati liberali, Eugen Nicolaescu, Rares Manescu, Mihaita Calimente, Relu Fenechiu si Dan Motreanu, in timp ce din proiectul democratului Ioan Oltean au fost preluate doar unele principii.
Petre Ungureanu (PNL) si Ioan Oltean (PD) au adus argumente in favoarea proiectului legislativ, adresandu-i-se lui Merce cu apelativul "tovarase".
Cu toate ca inca nu s-a luat o decizie la nivel de Alianta sau Coalitie, vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, a anuntat deja vineri ca restructurarea Guvernului se va produce pana la sfarsitul lui iunie.
Pe de alta parte, vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a declarat ieri ca afirmatiile lui Radu Berceanu, potrivit carora PD a propus PNL ca Tariceanu sa conduca Guvernul inca doi ani dupa alegeri, nu sunt de actualitate.
Chestorul Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, a declarat ca discutiile dintre membrii Biroului permanent au vizat unele articole din regulamentul intern care ar crea o dubla subordonare a functionarilor publici parlamentari de la Camera Deputatilor.
Deputatul PD Ioan Oltean a declarat ca si PD este nemultumit de forma finala a proiectului si ca spera in intelepciunea senatorilor. "Legea a fost golita de continut prin amendamentele aduse de Comisia juridica", a apreciat Oltean.
Vicepresedinte PD Ioan Oltean a declarat ieri ca democratii privesc cu foarte multa atentie spre fiecare judet si au in vedere o selectie foarte riguroasa a candidatilor pentru functiile de europarlamentari.
Deputatii PD l-au invitat pe ßeres pentru a da lamuriri cu privire la informatia aparuta in mass-media potrivit careia deputatul Ioan Oltean ar fi facut presiuni asupra MEC in favoarea unor grupuri de interese.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat luni ca vicepresedintele Camerei Ioan Oltean (PD) a ridicat aceasta problema in sedinta Biroului Permanent si toti membrii Biroului au fost de acord ca trebuie rezolvata aceasta situatie.
Ii asigur ca, daca nu vor obtine rezultate, nu vor fi pe liste electorale", a declarat Ioan Oltean, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PD.
google-analytics.com