Cautare

32 de rezultate pentru "geheorghe dinica" (3.04 secunde)
In opinia directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, dezvaluirile facute de liberalii Victor Manea si Ovidiu Cupsa, in cadrul unei conferinte de presa, nu au substrat adevarat.
341,30 lei, Petre Dinica (foto), directorul executiv al DGASPC, sustine ca nu are nici o datorie catre furnizori, cu atat mai putin regiei de distributie a caldurii.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Radu Beligan, Gheorghe Dinica si Marin Moraru.
Asta, in conditiile in care institutia condusa de Petre Dinica (foto) primeste bani si de la bugetul de stat si de la Consiliul Judetean Constanta. ... Daca nu vom primi banii de la Consiliul Judetean, vom avea o problema", a tinut sa sublinieze Dinica.
La randul sau, Petre Dinica, directorul executiv al DGASPC, ne-a declarat ca este mandru de faptul ca are personal capabil si ca cele doua functii lasate libere vor fi atribuite altor subordonati, prin concurs.
La randul sau, Petre Dinica (foto), directorul coordonator al DGASPC, a confirmat ca procesul a fost suspendat, iar, in prezent, urmeaza sa fie reluate negocierile pentru noul contract colectiv de munca.
Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M.
Si, ca sa se inteleaga si mai bine, unul dintre directorasii care fug de gura nemultumitilor, desi frumos ar fi fost sa dea niste lamuriri oamenilor, este Dinica de la Protectia Copilului.
ce face institutia asta pentru amaratii din centrele de copii, numai Dinica probabil stie. ... Ei, dar Dinica de la Protectie este inca un caz fericit.
Pe treptele Palatului Victoria el a fost intampinat de fostul premier interimar Eugen Bejinariu, impreuna cu purtatorul de cuvant al fostului Executiv, Despina Neagoe, si cu seful protocolului national, ambasadorul Gheorghe Dinica.
Sau, daca vreti, Neagu lui Dinica din Deal. Am mers la scoala la 6 ani. Mi se trage de la amanuntul ca deja stiam sa citesc si sa numar pana la o suta.
Tragerea la sorti a fost supravegheata de o comisie alcatuita din reprezentanti ai PD-L - consilierul local Doina Basescu, PRM, Arhiepiscopia Tomisului, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, prin directorul Petre Dinica si trei reprezentanti ai Loteriei Nationale.
Ineditul cabinet parlamentar i-a avut ca "musafiri" sambata si pe presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu - acesta nu a ezitat chiar sa se urce si la volanul autobuzului - dar si pe prefectul Liviu Brailoiu pe seful Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Petre Dinica primarul din Adamclisi Emilian Burcea dar nu numai.
Cu toate acestea, fiindca avem o institutie mare, cheltuim rational banii", a tinut sa sublinieze Petre Dinica, directorul DGASPC Constanta.
Tot un locatar la bloc s-a dovedit a fi si Petre Dinica, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, care a declarat, pentru "Replica" de Constanta, faptul ca locuieste intr-un apartament cu doua camere, in zona Far.
Dupa ce isi rezolva problemele cu justitia, dupa aia sa candideze", a spus Berceanu, potrivit Gandul, precizand ca PDL Dolj nu-l va sustine niciodata pe actualul primar, indiferent de protocolul care se va semna la nivel national, si va avea propriul candidat, pe actualul viceprimar Marinica Dinica, validat in acest sens de organizatie.
Dupa ce isi rezolva problemele cu justitia, dupa aia sa candideze", a spus Berceanu, potrivit Gandul, precizand ca PDL Dolj nu-l va sustine niciodata pe actualul primar, indiferent de protocolul care se va semna la nivel national, si va avea propriul candidat, pe actualul viceprimar Marinica Dinica, validat in acest sens de organizatie.
De-un paregzamplu, acum au descoperit metoda "Filantropica", promovata de regretatul Gheorghe Dinica, in filmul lui Caranfil. Adica ei unul amarat, cu un handicap si il bagi la inaintare, ca asa mai prostesti pe careva de niste voturi.
Tratative cu primarii din judet Potrivit sefului Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, in municipiul Constanta exista deja un astfel de centru si ca se desfasoara tratative cu edilii marilor orase din judet pentru a infiinta centre pentru copiii strazii in zonele in care acest fenomen este prezent.
google-analytics.com