Cautare

169 de rezultate pentru "galeria" (3.72 secunde)
Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a aproximativ 50 de designeri autohtoni, situata la etajul al doilea al centrului comercial Cocor, a inregistrat vanzari de aproape 1 milion de euro pe parcursul anului 2011.
Galeria SENSO Bucuresti organizeaza miercuri, 14 martie 2018, la orele 18.00, vernisajul expozitiei BIJUTERIE CONTEMPORANA. Luna martisorului si a femeii este celebrata la Galeria SENSO (Bd. ... Galeria SENSO prezinta o gama complexa de bijuterii unicat, de autor, fiecare fiind o veritabila opera de arta in miniatura.
Luni, 11 iunie 2018, la orele 18.00, la Galeria SENSO (Bd. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. ... Campania 'Fa-ti plinul la Galeria Real! ... Am hotarat sa dam combustibil pentru sute de drumuri de la casa castigatorului pana la Galeria Real." spune Ioana Pasca, Marketing Manager Galeria Real.
Arta la intrare este un proiect initiat de Asociatia Neo Art si Galeria Galateca, sustinut de B-OSA, Bucharest Open Street Art.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril. ... Expozitia poate fi vizitata la Galeria Elite Prof Art Gallery Str.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE. ... Galeria SENSO este situata pe Calea Victoriei nr.
Galeria Designerilor Romanilor, Cabina de proba virtuala si Cocor Multimedia Channel sunt, de asemenea, si cele mai profitabile nise ale magazinului care odata era ceva, si a vrut acum trei ani altceva si a iesit pana la urma cu totul altceva.
Recent, s-a desfasurat la Galeria de Arta Galateca, prima editie a conferintelor "Traieste Inteligent cu Dana Savuica" axate pe subiecte cum ar fi:
Miercuri, 30 septembrie 2015, la Galeria Odeon, a avut loc vernisajul expozitiei In camp electric, organizata de Fundatia Domeniul Otetelisanu, in parteneriat cu Galeria Danaart si Arts United.
Miercuri, 30 septembrie 2015, la Galeria Odeon, a avut loc vernisajul expozitiei In camp electric, organizata de Fundatia Domeniul Otetelisanu, in parteneriat cu Galeria Danaart si Arts United.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Minerii se blocasera miercuri in galeria Catalina-Monulesti, in semn de protest fata de eventuala respingere a proiectului de exploatare. ... Galeria Catalina-Monulesti pastreaza urme de exploatare si artefacte din mai multe perioade istorice, inclusiv romane.
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
Galeria portocalie a fost impunatoare ca numar, iar arbitrul a fost mai mult democrat decat neutru.
Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" in perioada 12-17 februarie 2013. ... Galeria "La Bonbonnire" este situata, langa Cazino, la capatul strazii care duce la teatrul Ariston unde a avut loc festivalul.
Asa cum v-a obisnuit, Galeria Dalles ii asteapta si in acest an pe indragostitii de pretutindeni care doresc sa-si rasfete persoana iubita cu cadouri romantice, dar inedite.
Asadar a sosit vremea sa ne exprimam bucuria, la targul de martisor, "Festivalul Primaverii", de la Galeria Dalles, incepand cu 25 februarie.
google-analytics.com