Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (2.87 secunde)
Atat el, cat si fratii sai, Myrcella si Tommes, sunt nascuti din incestul reginei Cersei cu fratele ei, Jaime Lannister. ... Devine Mana a regelui Robert si descopera relatia incestuoasa dintre regina Cersei Lannister si fratele acesteia, Jaime.
Sau pe fratele presedintelui, Mircea Basescu, ca doar a fost student... ... "Dar cine il baga in seama pe Mugur Ciuvica?", a fost prima reactie a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Basescu.
O necunoscuta este si comportarea copilului fata de fratele sau cu o dezvoltare tipica si apar mereu intrebarile preferate ale copiilor:
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. ... "Acesta a aflat de fratele demnitarului atunci cand a facut un reportaj in Suceava, acolo unde au trait bunicii materni ai Elenei Udrea.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru;
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Fratele studentei moarte in accident crede ca sora lui putea fi salvata Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti, ca in opinia lui, sora sa ar fi putut fi salvata daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind toate mijloacele de care dispuneau.
Fratele senatorului liberal Mihai Tibuleac este un foarte bun specialist care lucreaza la Electrica. Si tocmai din acest motiv, in zilele astea, se discuta schimbarea directorului de la Electrica Botosani cu fratele senatorului liberal mai sus mentionat.
Mai tarziu, tatal sau o mustra pentru ca nu le-a impiedicat pe Adriana si Giulia sa mearga la Capodimonte, la capataiul lui Angelo Farnese, fratele Giuliei, unde au ajuns prea tarziu.
La jumatatea lunii decembrie, escorta din Ferrara condusa de cardinalul Ippolito d'Este, fratele lui Alfonso, ajunge la Roma. ... Lucretia se ocupa de destinul fiului sau Rodrigo si de l'Infans Romanus Giovanni Borgia, fratele sau vitreg.
Ultimul episod face referire la afacerile lui Mircea Basescu, fratele sefului de stat. ... "Eu nu discut cu fratele meu afaceri, el isi vede de-ale lui, conduce tara, iar eu imi vad de afaceri.
Mary si fratele ei Joseph au inceput sa caute fosile in fiecare zi, iar aceasta a devenit ocupatia lor principala. ... Fratele ei gasise craniul acelei vietuitoare, care semana cu un crocodil mai mare, cu un an mai devreme.
Dupa ce s-au imbratisat si dupa ce au vorbit putin, sora lui si-a dat seama ca fratele ei a fost dat afara din nou de la Pencey si n-a mai vrut sa vorbeasca cu Holden pentru ca isi facea griji ca iar o sa-l certe parintii.
Doliu si durere fara margini in familia cantaretei de muzica populara Maria Carneci, dupa ce fratele ei a pierdut lupta cu cancerul si a plecat dintre cei vii. Totul a inceput in urma cu cateva luni cand fratele Mariei Carneci a fost diagnosticat cu o forma de cancer pulmonar.
Poetul si-a cautat in zadar fratele in Timisoara A revenit ca sufleur cu trupa lui Pascaly Ce a facut scriitorul la Timisoara, in secolului al XIX-lea?
Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a declarat ieri ca l-ar putea da in judecata pe senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, care l-a acuzat ieri, la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca face afaceri cu tigari in zona libera a Portului Constanta.
Afacerile lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, au inceput sa fie, din ce in ce mai mult, in atentia mass-media, si asta nu neaparat datorita performantelor, ci si din cauza asa-ziselor investigatii publicate de adversarii politici ai lui Traian Basescu.
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Tot seful Directiei Judetene de Statistica a mai dat de inteles faptul ca, de-a lungul timpului, la conducerea DJS au fost informaticieni, matematicieni, cadre universitare si nicidecum ingineri mecanici, asa cum este fratele sau.
google-analytics.com