Cautare

22986 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (5.45 secunde)
Cum ne-am obisnuit deja, Dalma vine si de data aceasta cu ceva nou, un stil de abordare diferit si cu o piesa scrisa special pentru ea de catre Liviu Elekes.
Parchetul de pe langa Tibunalul Tulcea a dispus trimiterea in judecata a Elenei si a lui Apostol C., 40 de ani din Tulcea, sub acuzatiile de omor deosebit de grav si furt calificat. ... Sfarsitul lui Gheorghe a fost inevitabil.
a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a semnat aprobarea a trei dosare pentru locuinte cu dobanda subventionata, apoi a vizitat Piata Farului, pentru a vedea cu ochii lui cum se ridica o constructie din termopane...
Fratele lui Ludovic Orban (cel care visa sa devina liderul PNL) este noul consilier al presedintelui Basescu pe probleme de afaceri europene.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Conform Evangheliei lui Ioan, sfantul Andrei ar fi fost mai intai ucenic al lui Ioan Botezatorul, care l-ar fi indrumat sa-l urmeze pe Iisus din Nazaret. Spunandu-i ca l-a gasit pe Mesia, Andrei l-a dus si pe fratele sau, Petru, la Christos Domnul. ... Lui Andrei i-a revenit Scytia (Dobrogea).
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratieā€ demersului lui Mugur Ciuvica.
Dupa vizitele lui Basescu in Polonia si Marea Britanie, in presa au aparut materiale critice privind organizarea deplasarilor de catre ambasadele din cele doua tari. ... Jurnalistul a relatat, ulterior, ca, in timp ce cobora scarile spre iesire, Basescu le-a spus lui Timofte si Maior:
Edilul social-democrat a reactionat furibund la acuzatiile ANI, invocand o eroare a functionarilor Registrului Comertului (ONRC) care ar fi gresit, trecandu-l ca administrator pe el si nu pe fratele sau, Mihai Mazare, cum ar fi fost normal.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier. ... Ted Kennedy a fost numit adesea "Leul din Senat" pentru intensa lui activitate legislativa.
DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
cine poate spune ca nu este o sosie a lui Omar Hayssam sau fratele lui geaman. ... Ramane o incertitudine dupa ce privim cu atentie fotografia lui Hayssam difuzata de RTV:
Remarcabile sunt aici Valul lui Traian, un zid de protectie care s-a distrus in perioada colectivizarii fortate din timpul comunismului, Bazilica Paleocrestina din sec 4 e.n., Biserica Sfantul Tanase secolul 13, manastirile Cocos, Celic, Saon secolul 19.
fratele se afla in arest de cateva saptamani, afacerile uneia dintre fiicele sale se afla in atentia Politiei si Parchetului, ginerele si cuscrul sau sunt anchetati de asemenea.
Scandalul firmei la care a fost actionar fratele presedintelui face noi victime. ... Fiica lui Cazacu, Maria, s-a retras vineri din firma Desintco SRL, in care era asociata cu Mircea Basescu.
In putinul timp, care i-a mai ramas pana sa predea gestiunea, Traian Basescu n-ar trebui sa creada ca poate sa atinga performantele lui Stalin. ... Din pacate, tot noi vom pierde, daca atentatul lui Basescu impotriva libertatii presei va deveni cunoscut pe continent.
Fratele unui fotbalist din Capitala, gasit fara suflare in casa. ... Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa. Tatal lui era intr-o alta incapere in momentul in care s-a intamplat nenorocirea.
Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la Romania TV, ca fratele sau va fi incinerat pentru ca asa fost dorinta acestuia.
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... "Toata averea stransa de fratele meu a fost facuta inainte sa se insoare cu Dana. ... Nu cred ca fratele meu nu m-a trecut in testament", a adaugat Iolanda.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic.
google-analytics.com