Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (4.90 secunde)
RTV.NET / Dragnea, despre demisia lui Sarbu:
Dan Anghel) Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat FAMILIA SE BAZEAZA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA INTRE BARBAT SI FEMEIE.
Doliu si durere fara margini in familia cantaretei de muzica populara Maria Carneci, dupa ce fratele ei a pierdut lupta cu cancerul si a plecat dintre cei vii. Totul a inceput in urma cu cateva luni cand fratele Mariei Carneci a fost diagnosticat cu o forma de cancer pulmonar.
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Tot seful Directiei Judetene de Statistica a mai dat de inteles faptul ca, de-a lungul timpului, la conducerea DJS au fost informaticieni, matematicieni, cadre universitare si nicidecum ingineri mecanici, asa cum este fratele sau.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Rezultatele intalnirii decisive dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea (Autor: Lucian Negrea ) Liderul PSD, Liviu Dragnea si fostul lider, Victor Ponta au avut doua intalniri, dupa ce o buna perioada de timp s-au aflat intr-un razboi rece.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, il va propune luni, in Comitetul Executiv National, pe vicepresedintele Liviu Dragnea pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat pentru Mediafax surse din partid, vicepresedintele social-democrat avand si suportul majoritatii liderilor de filiale.
Daca vicepresedintele formatiunii, senatorul botosanean Liviu Campanu, a lasat sa se inteleaga ca partidul nu mai doreste sa sustina guvernarea PD-L, considerand-o iresponsabila, presedintele interimar al organizatiei judetene a aratat ca UNPR nu se rupe de PD-L, protocolul de colaborare ramanand in picioare pana pe 31 decembrie.
Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30 Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Rodica Mitu) - Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune!, si-a inceput astfel, luni dupa-amiaza, Liviu Plesoianu postat pe Facebook. ... In opinia lui Liviu Plesoianu, Liviu Dragnea nu a fost trimis la inchisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu:
, a controversatului om de afaceri Liviu Scarlat (foto), care a vandut pentru 1,1 milioane de euro un teren catre SC Centrul de Afaceri Marea Neagra President S.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Inca din primele zile de la numirea sa pe post, noul prefect, Liviu Brailoiu (foto), si-a exprimat indoielile fata de buna-credinta a fostului reprezentant al guvernului in teritoriu in legatura cu situatia de la Corbu.
Stiu ca nu este o munca usoara, dar este una de echipa si o voi duce la bun sfarsit impreuna cu prefectul Ion Florescu si subprefectul Liviu Andrei.
Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), considera drept normala ordonanta de urgenta care face posibila eliberarea din functie a sefilor de deconcentrate.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
google-analytics.com