Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (3.66 secunde)
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Fratele senatorului liberal Mihai Tibuleac este un foarte bun specialist care lucreaza la Electrica. Si tocmai din acest motiv, in zilele astea, se discuta schimbarea directorului de la Electrica Botosani cu fratele senatorului liberal mai sus mentionat.
Penibil nu numai prin prestatie, dar si prin invocarea neghiobiei lui Liviu Dragnea cu Nu vrem sa rupem tara!
Noua garda a lui Dragnea, aleasa fara emotii. ... Cristina ANDREI) Cu 8 motive prezentate pentru a face Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa celor care denigreaza Romania si a anuntat ca social-democratii vor duce pana la capat lupta impotriva structurilor statului paralel.
Razboiul dintre Liviu Contac, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, si subprefectul David Salgau s-a mutat in instanta.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Cu toate ca guvernantii isi gasesc, tot mai des, motiv de cearta, prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), spune ca tensiunile din coalitie sunt doar imaginare, intretinute ori induse de presa.
Liviu Dragnea:
GOOGLE marcheaza implinirea a 215 ani de la nasterea lui Mary Anning, printr-un logo nou Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul, miercuri, pentru a marca implinirea a 215 ani de la nasterea britanicei Mary Anning, o renumita colectionara si comercianta de fosile, care a contribuit semnificativ la aparitia paleontologiei moderne.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
In timp ce analistii vorbeau din ce in ce mai insistent despre doi poli de putere in PSD, cel mai important fiind reprezentat de Liviu Dragnea si celalalt de nou sositul in competitia finala Mihai Tudose, eu am afirmat constant ca sunt trei poli de putere.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Ultimul episod face referire la afacerile lui Mircea Basescu, fratele sefului de stat. ... "Eu nu discut cu fratele meu afaceri, el isi vede de-ale lui, conduce tara, iar eu imi vad de afaceri.
Cu ajutorul unor proprietari din Corbu, dar si cu acte normative contrafacute, mai multi afaceristi constanteni au reusit sa puna mana pe mai multe hectare de terenuri intr-o zona strict protejata de lege - cel putin asta a concluzionat, la prima "strigare", noul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Liviu Varciu si Adelina si-au luat ramas bun in lacrimi! ... S-au impacat la botezul lui Pepe si de atunci au fost de nedespartit. Totusi, Liviu si Adelina sunt nevoiti din nou sa stea despartiti in aceasta saptamana.
Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
Liviu Dragnea: ... Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Prima aparitie a lui J.D.Salinger in limba romana a avut loc, in 1964, sub egida Editurii pentru Literatura Universala. ... Problemele lui raman insa, si chiar si modul in care sunt rezolvate:
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
google-analytics.com