Cautare

117 de rezultate pentru "franco" (2.62 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) Motorul franco-german decoleaza. ... Actul de nastere al Europei cu mai multe viteze, cel putin doua, se numeste Tratatul franco-german de cooperare si integrare.
Comisarul european Franco Frattini s-a aratat optimist, in timpul vizitei in tara noastra, in ceea ce priveste raportul CE din septembrie si aderarea la timp a Romaniei la UE.
In cursul zilei de ieri, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a avut o prima intalnire cu comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, impreuna cu presedintele CSM, Iulian Galca, si procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Carmen Galca.
Italia va sustine cu convingere Romania in ceea ce priveste fondurile europene, inclusiv la nivelele relevante ale institutiilor europene, a declarat marti ministrul Franco Frattini (foto), incurajand oamenii de afaceri italieni sa continue sa investeasca in Romania.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a primit vizita lui Franco Frattini, ministrul italian de Externe.
Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana. ... Franco Zeffirelli s-a stins linistit dupa o lunga maladie care s-a agravat in ultimele luni, anunta presa italiana care citeaza surse din familia cineastului.
Aceasta pozitie comuna franco-germana mi se pare deosebit de semnificativa din mai multe puncte de vedere, pe care voi incerca sa le sintetizez in continuare. ... Aduce aminte de vremurile bune ale Europei, cand motorul-franco german era turat la maximum, punea pe masa idei, deschidea subiecte tabu.
Biroul Permanent al Senatului apreciaza ca, prin scrisoarea in care teful Guvernului solicita eventuale date noi pe subiectul centrelor CIA in Romania, premierul incearca sa paseze acestei Camere raspunderea fata de solicitarea in acest sens a comisarului Franco Frattini.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
Primul ministru roman primit de Francois Hollande si Jean-Marc Ayrault Premierul roman Victor Ponta a fost primit joi de presedintele Francois Hollande si de primul ministru, Jean-Marc Ayrault, cu care a fost semnat un "program de lucru interguvernamental" franco-roman ce acopera perioada 2013-2018, informeaza France Presse.
Legaturile franco-romane nu sunt insa numai istorice sau politice.
Iar originea crizei este localizata la nivelul cuplului franco-german. ... Probabil ca la Washington cineva are viziuni despre viitorul UE, si gaseste de cuviinta sa schimbe conducerea motorului Uniunii, cuplul franco-german. ... Daca ideea franco-germana ar prinde contur, ei bine, SUA ar trebui sa plateasca pentru ocupatie.
Cancelarul Merkel a afirmat inainte de semnarea tratatului ca acesta este necesar in fata cresterii populismului si nationalismului.Totodata, noul tratat, care prevede o strangere a cooperarii franco-germane in sectorul apararii, se doreste a fi o contributie la crearea, la un moment dat, a unei armate europene, a afirmat Merkel, potrivit AFP:
(De ce el?), in regia lui John Hamburg, ii are in distributie pe actorii Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer, Bryan Cranston. ... Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atat in limbaj, cat si in atitudine.
Unul dintre principalii vinovati pentru recrudescenta acestor sentimente separatiste este nimeni altul decat dictatorul Francisco Franco. ... Organizatia Euskadi Ta Askatasuna sau, mai simplu, ETA, s-a nascut in anul 1959 ca raspuns tocmai la restrictiile extreme ale guvernului Franco.
DAEWOO Craiova a atras si ea nume de renume mondial, cum ar fi americanii de la GENERAL MOTORS si FORD, alaturi de franco-japonezii de la RENAULT-NISSAN si chinezii de la CHERY. ... alianta franco-japoneza RENAULT-NISSAN si CHERY AUTOMOBILE din China.
"Este vital ca Europa sa devina, inainte de toate, un pol real de atractie pentru imigranti cu inalta calificare", a declarat, miercuri, comisarul european pentru Justitie, Franco Frattini.
Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia. ... Ministrul italian de Externe, Franco Frattini, a mai solicitat Guvernului roman sa ofere garantii ca in Italia nu vor mai ajunge infractori romani.
In mai 2008, europarlamentarul Renate Weber a cerut, de urgenta, demisia vicepresedintelui Comisiei Europene, Franco Frattini.
Totodata, Mircea Geoana a reluat ideea infiintarii unui Forum de Personalitati franco-roman, care sa uneasca elitele academice, culturale, economice si politice din cele doua state, cu scopul de a reintari relatiile bilaterale traditionale dintre Romania si Franta, dincolo de palierul politic si diplomatic, dar si de a intari imaginea si prestigiul Romaniei in opinia publica si in cadrul elitelor franceze.
google-analytics.com