Cautare

1687 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (2.86 secunde)
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. - Sunt pasionat de design textil, pictura, desen. Personalizez tenisi, fac tablouri la comanda si, mai nou, si arta digitala.
Potrivit lui, dosarele sunt facute la comanda politica si serviciile secrete lucreaza tot la comanda. ... - Nu pentru asta sunt dedicate astfel de entitati, sa urmareasca personaje politice.
Un caz absolut incredibil s-a intimplat in urbea noastra - un ciine, la comanda stapinului sau, a muscat un adolescent care nu-i facuse absolut nimic. ... Barbatului in virsta de 43 de ani, aflat sub influenta alcoolului, i s-a parut extrem de amuzant sa dea animalului comanda "musca".
Mai mult, un roman dintr-o suta crede ca euro va deveni moneda nationala a Romaniei chiar de anul acesta.
Mai mult, un roman dintr-o suta crede ca euro va deveni moneda nationala a Romaniei chiar de anul acesta.
Cand vine vorba despre partea financiara, atunci cand va achizitionati o casa noua sau cand inchiriati sau cumparati incaperi pentru birourile de la munca este bine sa vedeti care este cel mai indepartat colt din stanga intrarii si acolo sa asezati o moneda pe care sa fie inscriptionata cifra 5.
"Doresc in primul rand sa felicit Estonia pentru eforturile deosebite depuse in vederea indeplinirii criteriilor de convergenta prin adoptarea de politici prudente. Va deveni, astfel, a saptesprezecea tara care adopta moneda euro.
Presa de joi publica articole referitoare la raspunsul Patriarhiei in cazul monedei comemoratice cu efigia Patriarhului Miron Cristea, emisa de Banca Nationala a Romaniei. Patriarhia Romana considera nejustificate reactiile aparute in mass-media cu privire la initiativa Bancii Nationale a Romaniei de a comemora memoria patriarhilor Bisericii Ortodoxe Romane.
Dupa doua zile in care leul s-a apreciat considerabil fata de celelalte valute, situatia "s-a redresat". De pilda, moneda europeana a castigat 367 de unitati, ajungand la 39.814 lei, potrivit cursului oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Banca Nationala a Romaniei va lansa, astazi, in mod oficial, o campanie de informare a populatiei cu privire la introducerea, de la 1 iulie 2005, a leului greu.
Deprecierea dolarului american si a monedei Euro in raport cu leul inregistrata in ultima perioada a avut drept consecinta faptul ca cei care au mizat pina acum pe depozite bancare sau pe tinutul banilor la saltea in valuta nu vind si nu se ating de ei pentru a evita pierderile, sperind inca intr-o revigorare a valorii valutei in raport cu leul pe piata de capital.
Cele mai mari randamente ale economiilor au fost date anul trecut de investitiile in imobiliare, dar si de plasamentele in moneda nationala, afirma bancherii si analistii economici. In 2004, dublarea valorii de piata a unei proprietati cumparate la sfirsitul lui 2003 n-a fost deloc ceva extraordinar.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a propus un amendament la Legea privind denominarea monedei nationale potrivit caruia, pana la 30 iunie, societatile comerciale sa modifice valoarea nominala a actiunilor emise, astfel incat exprimata in moneda veche aceasta sa fie multiplu de 100.
In aceasta primavara, mai exact in aprilie si in mai, vom asista la o noua apreciere a leului, sunt de parere brokerii de la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
Introducerea noii monede se va face treptat, un prim contact putand fi prin intermediul bancomatelor bancilor comerciale alimentate de BNR. Noua moneda va fi data publicitatii incepand cu data de 21 aprilie, insa va intra in circulatie abia de la 1 iulie 2005.
Dolarul a ajuns ieri la cel mai inalt nivel inregistrat din noiembrie 2004, depasind pragul de 30.000 de lei, pe fondul aprecierii sustinute din pietele internationale.
La Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), moneda unica europeana este cotata pentru scadenta septembrie in scadere, la 3,6130 lei. ... “Cursul monedei nationale va fi puternic influentat de politica BNR de tintire a inflatiei.
Printr-o ordonanta de urgenta aprobata recent, se prevede ca firmele vor avea un termen de cinci zile lucratoare, incepand cu 1 iulie 2005, in care sa isi adapteze aparatele de marcat electronice fiscale la cerintele impuse de denominarea leului.
Semn de sanatate al economiei romanesti, leul a redevenit insemn national, incheirea tranzitiei economice, readucerea economiei romanesti la valori europene - au fost aprecierile presedintelui Basescu, ale premierului Tariceanu si ale guvernatorului BNR Mugur Isarescu, la momentul lansarii leului greu.
Iar tintirea inflatiei inseamna un leu stabil, adica fluctuatia cursului de schimb valutar. ... cand productivitatea este scazuta si moneda europeana este in scadere, ce se intampla cu exporturile? Raman in continuare la mana ruletei cursului de schimb valutar?
google-analytics.com