Cautare

1687 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (2.92 secunde)
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul Rusofilii din Crimeea striga dupa sprijinul "mamei Rusia", la fel cum faceau si separatistii transnistreni acum 22 de ani.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
FARCAS ) Intre anii 1969 si 1972, pamantenii au pus piciorul pe Luna, in cadrul misiunilor Apollo, aducand si 400 kilograme de roci, dar mai ales nenumarate fotografii, filme si informatii. ... In mod surprinzator, in ciuda unor prognoze, initial optimiste, oamenii nu s-au mai intors de atunci pe Luna.
FARCAS) Printre cazurile OZN din istoria ufologiei romane merita sa rezum 3 exemple raportate de angajatii flotei noastre maritime si cercetate de Ion Hobana si Calin Turcu.
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Candidatul PSD+PC Mircea Geoana ar castiga alegerile prezidentiale din 6 decembrie, daca contracandidat l-ar avea pe actualul presedinte, Traian Basescu, arata un sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitatea TV.
'PD-L a fost devansat de PSD si PNL in sondajele de opinie iar, la categoria lideri, liberalul Crin Antonescu este pe primul loc in preferintele electoratului, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics, citand un "sondaj confidential" comandat de unul dintre principalele partide parlamentare.
Cornel Nistorescu) Ultimele confesiuni prezidentiale (din ce in ce mai frecvente, aproape cu caracter de rubrica tv) au provocat acelasi balci ca si celelalte. ... Cam tot ce se invarte prin emisiunile de televiziune a fost luat la rand si clarificat in acceptiunea presedintelui.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
USL castiga alegerile de anul viitor. 63% dintre bucuresteni ar alege Uniunea USL continua sa conduca in preferintele romanilor cu 51,7% din voturi, releva un sondaj IMAS pe luna noiembrie, realizat la comanda ziarului "Adevarul".
Contractul de colaborare cu un producator de astfel de produse iti asigura venit din doua parti, banii incasati pe manopera si comisionul acordat de fabricant.
Angajatii Regiei de Administrare a Domeniului Public, din subordinea Primariei Craiova, frezeaza de doua luni fatadele cladirilor din centrul Baniei fara vreo comanda oficiala sau vreun contract cu firma care a realizat noua esplanada, SCT Bucuresti.
Angajatii Regiei de Administrare a Domeniului Public, din subordinea Primariei Craiova, frezeaza de doua luni fatadele cladirilor din centrul Baniei fara vreo comanda oficiala sau vreun contract cu firma care a realizat noua esplanada, SCT Bucuresti.
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
El a adaugat ca o parte dintre proiecte nu sunt bancabile, ci sunt probabil facute "la comanda". Potrivit demnitarului BNR, fondurile europene disponibile pentru Romania se ridica la 8,7 miliarde de euro in perioada 2007-2010, existand proiecte pentru 76% din valoare.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi. Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site.
google-analytics.com