Cautare

1687 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (2.56 secunde)
Evolutia pe termen scurt a cursului euro- leu ar putea fi afectata de o posibila demisie a presedintelui Traian Basescu, precum si de alte evenimente majore din viata politica damboviteana.
Întarirea valutelor se manifesta atât la casele de schimb, cât si la banci, unde numarul creditelor imobiliare în lei scade de la un an la altul.Faptul ca euro îsi recapata fortele în raport cu leul nu mai este de câteva luni o surpriza.
Întarirea valutelor se manifesta atât la casele de schimb, cât si la banci, unde numarul creditelor imobiliare în lei scade de la un an la altul.Faptul ca euro îsi recapata fortele în raport cu leul nu mai este de câteva luni o surpriza.
Euro va ramane, in continuare, principala moneda in care se vor acorda creditele ipotecare, finantarile in valuta reprezentand in prezent circa 90% din soldul imprumuturilor, de 4 miliarde de euro la sfarsitul anului trecut, au apreciat bancherii prezenti la un seminar pe tema creditelor.
BNR intentioneaza sa limiteze la maximum creditele în aceasta moneda, din cauza riscului valutar major pe care îl reprezinta.
Moda creditelor în franci elvetieni, considerate de unii mai avantajoase decât cele în alte monede, este pe cale sa dispara. Odata cu noile norme BNR, jumatate din bancile care acordau astfel de împrumuturi au renuntat la ele.
Nu mai ai bani de rata si soliciti reesalonare? ... Îti umfla un comision de 50 de euro doar pentru a te „linisti“. La altele, nu denumirea comisionului ne-a atras atentia, ci suma perceputa, de multe ori procent din valoarea creditului.
Jurnalul National il citeaza pe profesorul american de economie Joseph Stiglitz, care afirma ca iesirea Germaniei din zona euro ar fi o solutie pentru salvarea monedei unice.
Noile formulare ale declaratiilor de avere si de interese pentru demnitari, magistrati, functionari publici si persoane cu functii de conducere si de control le cer acestora sa-si puna “pe taraba“ toate bunurile lor si ale rudelor, precum si partidul, sindicatul sau orice fel de organizatie la care sunt membri.
Clientii caselor de schimb valutar vor fi obligati sa completeze- potrivit unei propuneri legislative formulate de Banca Nationala a Romaniei in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului- un formular. Acest formular va cuprinde informatii despre eventualele taxe suplimentare pe care o casa de schimb valutar le poate percepe.
Becalistii sustin ca neseriozitatea cu care se lucreaza in institutiile de stat a facut ca partide mici precum PNG sa piarda zeci sau sute de semnaturi strinse de la cei care ii sustin pentru inscrierea la alegerile europarlamentare.
In temeiul noului act normativ, companiile vor calcula contributia la tariful de monitorizare datorat ANRC in functie de veniturile obtinute din activitatea de telecomunicatii si servicii postale.
Toti clientii care vor sa schimbe valuta sunt obligati de ieri sa completeze la ghiseu un formular care trebuie semnat atat de ei, cat si de angajatii caselor de schimb, potrivit unui ordin emis de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), publicat ieri in "Monitorul Oficial".
Crescatorii care au cumparat animale trebuie sa informeze medicul veterinar in termen de sapte zile de la achizitie, iar in cazul in care proprietarii vor sa deplaseze animalele, acestia trebuie sa solicite un formular de miscare, care va fi eliberat in cel mult trei zile.
Indemnizatia de care beneficiaza acesta se ridica la 3.300 de lei.
Contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, din activitati agricole determinate in sistem real au obligatia de a depune Declaratia privind venitul realizat - formular 200 - pana pe data de 15 mai a.
Mai toti angajatii SC Saralex Grup SRL, societatea care patroneaza casele de schimb valutar din Craiova renumite pentru numarul de clienti inselati cu diferite sume de bani, au fost scosi de sub urmarire penala.
Depunerea on line a proiectelor de obtinere de finantari europene pe POS CCE bate recorduri dubioase: in cateva secunde s-au depus zeci de pro-iecte, lucru aproape imposibil din punct de vedere tehnic.
Calendarul taxelor si impozitelor in 2012 - 25 februarie • declararea si plata impozitului pe profit anual • formular necesar: formular 101 • vizeaza:
ANAF a pregatit noua declaratie unica pentru 2022. Noul formular a fost publicat deja in monitorul oficial si vine cu o serie de schimbari pentru persoanele fizice.
google-analytics.com