Cautare

1687 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (3.03 secunde)
La doi ani si jumatate de la liberalizarea telefoniei fixe, inca nu putem vorbi de concurenta pe aceasta piata. Desi sint numerosi operatori de telefonie fixa alternativa, acestia urmaresc doar sectorul firmelor. Posibilitatile lor de dezvoltare sint insa oprite si de accesul dificil la bucla locala a Romtelecom.
ßi asta pentru ca tarifele percepute de operatorii de telefonie mobila europeni pentru convorbirile in strainatate, in state membre UE, vor fi injumatatite in 2007, conform propunerilor inaintate recent de Comisia Europeana, potrivit Reuters.
Productia de biodiesel este o afacere care va umple buzunarele intreprinzatorilor. Vor primi pe langa subventiile de la UE si de la stat si bani multi de pe urma faptului ca biodieselul este mai ieftin decat orice alt combustibil.
Potrivit unor oficiali europeni, acest tarif unic s-ar putea plasa in jurul a 50 de eurocenti, adica jumatate de euro pentru un minut de convorbire in roaming.
Pachetul de 8% din actiunile Petrom destinat salariatilor va fi vandut catre cei care erau angajati in companie in august 2003, anunta postul de televiziune The Money Channel, care citeaza surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
De la 1 septembrie, companiile telefonice sunt obligate sa aplice eurotariful la roaming chiar daca clientii nu l-au solicitat in mod expres. ... Proiectul Comisiei Europene ce prevede scaderea cu pana la 70% a costurilor de roaming a intrat in vigoare noaptea trecuta.
Operatorul de telefonie RCS&RDS va fi obligat sa ofere servicii de interconectare cu reteaua sa publica de telefonie fixa, in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor, la tarife de maximum 1,15 eurocenti pe minut, potrivit unei decizii a autoritatii de reglementare in domeniu.
Dintre europeni, romanii "se bucura" zilnic de cele mai mari preturi la alimentele de baza. Mai mult, Bogdan Ciuca sustine ca, din acest punct de vedere, tara noastra s-a clasat pe locul al treilea in topul statelor europene.
De la 1 ianuarie 2009 Orange si Vodafone vor fi nevoiti sa reduca tariful la interconectare intre retele de la 6,4 la 5,03 eurocenti pe minut. Tarifele vor scadea si la ceilalti operatori de telefonie.
Daca esti nou venit in Saloniki iti spun ca nu-ti vor ajunge numai 7 zile de vacanta sa vizitezi orasul in lung si‘n lat.
Explorari cosmice dincolo de cele cinci simturi (Autor :
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
Executivul a emis, pe 16 iunie, o republicare a regulilor privind activitatile de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China.
L-am auzit zilele trecute pe deputatul Radu Dragus raspunzindu-le colegilor de breasla cumva retoric cind i s-a cerut o declaratie privitoare la datoriile de milioane bune de lei vechi pe care le are la asociatie.
"Sintem in calendar cu denominarea si nu vedem dificultati de natura tehnica.
Romania urmeaza sa se integreze in zona euro in intervalul 2010-2014, cu trei ani mai tirziu decit Ungaria, care va face acest pas in 2011, si mult dupa Slovacia, care va adopta moneda europeana pina in 2009, potrivit unui studiu al Bancii Centrale Europene (BCE).
Decalajul dintre dobinda in moneda nationala si cea in valuta nu va ramine pe termen lung la valorile curente, spune Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu.
Romania ar putea adopta moneda euro in circa 7-8 ani, a aratat recent, in cadrul European Finance Convention, reprezentatul Comisiei Europene din partea Greciei, Ierotheos Papadopoulos.
google-analytics.com