Cautare

54 de rezultate pentru "florina" (5.86 secunde)
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis. ... Constantin Cojocaru, Florina Gleznea Regia:
Parat si sotia VLADAN FLORINA : ... VLADAN FLORINA : ... VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE, CASATORIT CU VLADAN FLORINA, CU CARE S EAFLA IN DIVORT Iata dosarele penale ale lui VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE 7802/4/2009, lovire sau alte violente (VLADAN GHEORGHE :
Actrita de origine romano-americana Florina Kendrick Roberts, de la HOLLYWOOD este femeia de pe coperta primului numar al revistei SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE care a aparut de curand in tara noastra.
Pe scurt, CNSAS a prezentat ieri documente care atesta ca Alexandrina Gatej, sefa departamentului pentru mediul de afaceri al Cotrocenilor, a semnat un acord cu Securitatea in 14 septembrie 1989, primind numele de cod "Florina", angajament potrivit caruia ar fi trebuit sa activeze pe latura contrainformatiilor economice, dar nu a dat nicio nota informativa.
Doua dintre atletele de la CS Universitatea Craiova, Ioana Doaga si Florina Pierdevara, au reusit sa urce pe podium.
Atleta a mai obtinut doua medalii la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, argint cu echipa de stafeta de la CS Universitatea, alaturi de colegele sale Roxana Ene, Florina Pierdevara si Luminita Achim, si bronz la 800 m.
FLORINA de 50 de ani, din Bucuresti, care a sustras din incinta unui magazin situat in Bucuresti, Bd. ... Florina in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Florina de 50 de ani, din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale, suspecta de comiterea unui furt. ... Florina a sustras dintr-un magazin situat pe Şos.Chitilei, sectorul 1, mai multe produse alimentare, in valoare totala de 352,65 de lei.
Florina Jipa (PRM), secretar al Comisiei juridice, a declarat ca avizul dat de comisie „este lovit de nulitate“ si ca liberalii si democratii nu au respectat decizia conducerii comisiei de a incepe dezbaterile saptamana viitoare.
Executorul judecatoresc se disculpa Executorul Florina Crangus recunoaste ca s-au primit lunar bani din poprirea pe salariul debitoarei, bani care au fost ina-intati creditorului, dar sustine ca TBI Credit nu s-a multumit cu suma lunara:
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
In culmea fericirii este si Florina, iubita lui. Cei doi isi doreau foarte mult sa devina parinti, dar nu se asteptau sa aiba parte de o asemenea surpriza si ca vor avea tripleti.
In rest, as dori sa multumesc pentru realizarea acestei editii si misiunii diplomatice permanente din USA - Consulatului General de la Los Angeles si Ambasadei Romaniei in USA, doamnei Florina Kendrick Roberts, actrita de succes la Hollywood, pentru ca este alaturi de mine si de Romania, domnului Doru Ilioi - Presedintele Fundatiei Bread of Life - Ministry, parintelui Constantin Alexe- Fundatia Eastern Orthodox Heritage, domnului Daniel Ganea - Director Executiv in fundatie, actor destul de apreciat de producatorii americani de film din Hollywood, domnului Adi Simion-coordonatorul site-ului Romani din Los Angeles.
In momentul conflictului, in sala de plen erau prezente doar noua persoane din cei 31 de deputati ai grupului, iar la reluarea lucrarilor au mai ramas in sala deputatii PRM Florina Jipa si Angela Buciu.
Florina Pop) Hipertensiune. De Ziua Mondiala a Hipertensiunii, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) face cateva recomandari despre cum se previne aceasta afectiune.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Tercu Mariana, Teodorovici Camelia Florina, Balan George si Andrei Fanica, care au votat de cate doua ori in sectiile 192 si 195 din Balasesti", a spus democratul Mircea Toader.
Gradinita cu program normal nr. 16 este organizatorul acestui eveniment", a declarat Cornelia Florina Titu, directoarea Gradinitei nr. 16 din Slatina.
In cateva ore au votat sute de detinuti, in conditiile in care la noi votasera pana la ora 10.00 aproximativ 25 de persoane, in general pensionari aflati in drum spre piata", a mentionat Iuliana Florina Pandelica, loctiitor al presedintelui Sectiei de votare nr.
Madalin Dica, Mihaela Obreja, Adrian Badea, Liviu Anghel, Florin Stanciulescu, Florina Panaite, Silviu Amza, Ionut Popescu, Cati Siret si Silvia Manole.
google-analytics.com