Cautare

4008 de rezultate pentru "florin radu" (3.63 secunde)
Florin Chilian, singurul artist roman care a devenit membru al Uniunii Compozitorilor din Marea Britanie, lanseaza azi, 6 octombrie 2017, la Muzeul National al Literaturii Romane, albumul sau Pre@Clasic, acompaniat de cvartetul Bella Musica, respectiv Gianina Meragiu -Vioara I, Mirela Dranga - Vioara a II-a, Claudia Carapancea - Viola, Gabriela Petre -Violoncel.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi. ... PNL si circ Dupa cuvintari, si-a intrat in rol presedintele conferintei, Dan Radu Rusanu, cel care l-a si ajutat pe Morega sa devina presedinte interimar al PNL Gorj.
In Romania Libera, Radu F. ... Cititi in continuare relatarea despre revolta senatorului Radu. ... Senatorul PDL Radu F.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutite” impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
Totodata, in locul lui Gheorghe Dobre, un ministru contestat si aratat cu degetul pentru cei "0 kilometri de autostrada", a fost anuntat drept inlocuitor Radu Berceanu.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Primarul Radu Mazare si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, s-au prezentat, ieri dupa amiaza, in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, care urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de calomnie, de care fosta ministreasa l-a acuzat pe edilul constantean.
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a nominalizat ieri, in cadrul Biroului Politic Central al PNL, pe Teodor Melescanu la Ministerul Justitiei si pe Radu Stroe in locul acestuia, la Ministerul Apararii Nationale.
Presedintele Organizatiei Judetene Iasi a Partidului Conservator (PC), senatorul Radu Terinte, si-a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, trecerea la Partidul National Liberal (PNL), impreuna cu alti 11 colegi din cadrul Biroului Permanent Judetean al partidului. ... Cu toate acestea, nu-mi voi ataca niciodata fostii colegi", a declarat Radu Terinte.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Parca rememora lungul sir al pieselor impartite cu Radu Beligan.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In Hunedoara, primarul UNPR din Deva, Mircian Muntean, si-ar pastra, de asemenea, mandatul, el fiind cotat la peste 40%, toti cei trei candidati USL testati de sondaje, Florin Oancea, Cosmin Nicula si Petre Marginean, obtinand sub 30%.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
amenda de 20.000 de lei (propusa de Radu Herjeu) si somatie publica (propusa de Monica Gubernat).
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
La ultima sedinta a Consiliului Local al Medgidiei, desfasurat anul trecut, consilierul social democrat Nicolae Paun a anuntat retragerea sprijinului politic acordat de catre partid consilierului Victorina Radu si a incercat pentru a treia oara in ultimele luni sa introduca pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind excluderea acesteia din consiliului local.
Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a intalnit ieri cu presa pentru a oferi noi detalii legate de programul locuintelor ieftine, respectiv al subventionarii dobanzii ce decurge din contractarea unui credit pentru casa.
google-analytics.com