Cautare

1571 de rezultate pentru "florin bacanu" (8.37 secunde)
Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex. Stefanescu. Pe de alta parte, partidele se grabesc sa-si desemneze reprezentantii in consiliile de administratie ale SRR si TVR.
Potrivit acestuia, imediat dupa Revolutie, Mihai Bacanu i-a marturisit ca se afla in posesia a doua camioane cu dosare ale Securitatii.
Solicitarile in cauza sunt semnate de Asociatia 21 Decembrie si trei persoane fizice - printre care Nicolae Bacanu si Gabriel Tabulescu, membri fondatori a Partidul Liberal din Romania.
Ana Blandiana, Bacanu sau Caramitru, ar putea fi reprezentata acum de Sebastian Lazaroiu, Monica Macovei, Alina Mungiu si alti "disidenti" ai PDL-ului.
Firma evazionista este controlata de Laurentiu Ciobotariu, Gheorghe Bacanu si Gina Lacramioara Frigioiu, are 7 angajati si a avut in 2006 o cifra de afaceri de peste 6 miliarde lei vechi, cu pierderi de circa 1,6 miliarde lei vechi.
In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu.
Bacanu spunea ca iti trebuie o jumatate de ora sa dibuiesti adresa lui din Pajura. Minerii au gasit-o, se pare, fara probleme.
Bacanu, de un roman plecat de multa vreme din tara, trecut prin puscarii si printr-un lung calvar al exilului. Un munte de om, caruia i-am produs o impresie falsa, daca ma iau dupa complimentul ca as avea o fata severa "de senator roman".
Cazul "Romania libera", clandestina, tiparita de Petre Mihai Bacanu, Anton Uncu si Mihai Creanga, este revelator. Jurnalistii erau informati si se puteau revolta mai repede decat restul populatiei tinuta in ignoranta.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
Actorul Florin Calinescu a avut luni, la sediul PNL, o discutie de o jumatate de ora cu liderii liberali. ... E un pas important", a spus Florin Calinescu dupa ce a iesit din sediul PNL.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Stere Gulea (regizor), Florin Piersic Jr. ... Cel mai bun scenariu (lung metraj fictiune) Mimi Branescu - Acasa la tata Radu Jude, Florin Lazarescu - Aferim!
Florin Cramariuc, mester popular, din Scheia, Suceava, a participat recent la targul iconarilor din curtea MTR. ... Baietii mei au plecat din tara si au imbratisat meseria de bijutieri, ne-a spus Florin Cramariuc. ... Florin Cramariuc este presedinte al Asociatiei Mesterilor Populari din Bucovina.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
google-analytics.com