Cautare

428 de rezultate pentru "fete" (2.74 secunde)
Au venit si cu fete noi, pare un schimb de generatii, cind lumea e saturata de imaginile lui Basescu, Boc, Udrea, Anastase.
pe cine sa aleg intre cele doua fete ale aceluiasi demon? De ce e in stare Nastase, stiam; cine e de fapt Basescu, simteam.
Deutsche Welle, despre talerul cu doua fete Basescu Reputatul organ de presa german Deutsche Welle remarca, intr-un comentariu, un lucru care a scapat nepermis reprezentantilor USL, dar si presei in ansamblu, legat de duplicitatea incredibila a lui Traian Basescu.
Aveti fete, femei frumoase, care au mers la Bucuresti si v-au facut cinste, nu aveti nevoie de importuri de acest fel.
clientii/invitatii B1TV nu sunt satisfacuti de gazde, ele fiind "fete mari" sau decor, ci de telespectatori. Daca privim in trecutul apropiat, dupa 2004, la ce face Basescu nu doar telespectatorilor, ci majoritatii romanilor, aceasta varianta poate fi luata in considerare.
Nu pentru ca ministrii si ministresele lui au fete de ingeri. Nu va fura fiindca s-a suit aici, RAPID SI LESNE, pe o nemultumire populara acra si agresiva si in stare de orice.
xxx Da mai baieti si fete, minunat! E naspa Dragnea. Si expirat. Si politruc. Si face promisiuni nefondate. Ca n-are de unde.
", reia discutia o tinara care ingrijieste batrini in Italia la o virsta la care multe alte fete se reacomodeaza cu noul an universitar.
N-a fost sa fie chiar pe sufletul marelui fotbalist, deoarece, chiar in spatele hotelului IAKI, adica acolo unde turistii care se cazeaza la el pot avea o priveliste minunata - nisip, mare, fete la plaja - un bucurestean pe nume Marian Alexe a pus sapa si lopata la munca si a inceput sa-si croiasca un chiosc cu o terasa.
La magazinul de prezentare din Oradea al producatorului SC Clasicor SA Cluj-Napoca, s-au gasit la comercializare produse din productia proprie la care, din datele de identificare ale producatorului, lipsea adresa acestuia, iar pentru produsele cu fete din velur nu existau instructiuni de intretinere.
Piata este dominata de trei jucatori, EPA (prin Euromedia si Beta Cons), News Outdoor si Affichage, care detin aproape 80% din numarul de fete publicitare din Romania.
De asemenea, una dintre cele mai asaltate masute a fost cea a Biroului de Informare-Recrutare al Armatei, unde atit baieti, cit si fete, veneau pentru a cere informatii.
„Aspiratoare de femei“, decibeli, nichel, crom, cerculete, burn-out-uri, demonstratii auto-moto, piloti de competitie, fete frumoase si, ca premiera în România, Rally Days.
Tot maine, 15 mai a.c., Braul Maicii Domnului va fi adus la Mangalia, de la Manastirea Panaghia Kato Xenias din Mitropolia elena a Dimitriadei (Volos-Grecia), de o delegatie formata din fete bisericesti, respectiv primarul Mangaliei, Zanfir Iorgus.
acordati o atentie deosebita starii de curatenie din unitate (avand in vedere faptul ca unele controale ale inspectorilor s-au constatat incinte cu pereti murdari, cu zugraveala exfoliata, fete de masa murdare, cu urme ale arsurilor provocate de tigari, scaune dezlipite, grupuri sanitare murdare, nedotate cu sapun si hartie igienica si in care mirosul de clor te "sufoca");
In cadrul Academiei Navale au absolvit anul acesta un numar de 250 de studenti de la sectia de marina civila si 20 de studenti de la sectia de marina militara, totalizand nu mai putin de 270 de absolveti (inclusiv fete).
Premierul a apreciat ca Romania a avut o imagine de tara modesta si complexata imediat dupa caderea regimului comunist si a cerut diplomatilor romani sa se implice in schimbarea acestei imagini, prin promovarea unei "alte fete", de stat ambitios si emancipat, si sustinerea companiilor romanesti.
"Este un domeniu în care lucreaza mai ales fete. Când si-au dat seama ca aparatura cu care lucram este performanta si implica o anumita responsabilitate, multe au renuntat", a afirmat Monica Ghita.
Singurele deosebiri apar in ceea ce priveste elementele de siguranta si constau in faptul ca s-a renuntat la imprimarea in relief de pe ambele fete ale bancnotei si, implicit, la imaginea latenta ce continea initialele ,,BNR'' de pe aversul bancnotei, fiind utilizata doar tehnica de imprimare plana si, in plus, a fost restilizata fereastra transparenta, astfel ca in locul valorii nominale ,,10'' au fost imprimate doua pensule aurii, vizibile pe ambele parti ale bancnotei.
Deosebirile apar in ceea ce priveste elementele de siguranta si constau in faptul ca s-a renuntat la imprimarea in relief de pe ambele fete ale bancnotei si, implicit, la imaginea latenta care continea initialele "BNR" de pe aversul bancnotei, fiind utilizata doar tehnica de imprimare plana si, in plus, a fost restilizata fereastra transparenta, astfel ca in locul valorii nominale ,,10" au fost imprimate doua pensule aurii, vizibile pe ambele parti ale bancnotei.
google-analytics.com