Cautare

428 de rezultate pentru "fete" (4.35 secunde)
Horia Brenciu si sotia lui, Alice Dumitrescu, isi cresc cu mandrie cele trei fete, Andreea si Maria (fiicele vitrege ale artistului dintr-o relatiei anterioara a actualei sotii) si pe Mina, in varsta de doi ani.
- Perioada solstitiului de vara este si prilej pentru organizarea targurilor, balciurilor si iarmaroacelor, pentru intalnirea tinerilor in vederea casatoriei (Targurile de Fete).
Ea era cea care ii producea un rau fizic atunci cand intalnea mai mult de zece fete omenesti pe zi.
Dupa ce ajunge la New York se cazeaza la un hotel amarat unde cunoaste la bar trei fete pe seama carora se distreza aproape toata noaptea deoarece erau proaste si urate .
Povesti de seara pentru fete rebele 2, noile aparitii din colectia Micul Zen: Motoras, un iepuras fara astampar; Nu mi-e somn!;Ma relaxez cu Anda, micuta panda!
Intr-o buna zi, la facultate in pauza dintre doua cursuri, ajutata si de alte fete, s-a apucat sa ma fardeze si sa ma imbrace cu o haina de blana si cu o caciulita adecvata si a executat totul cu atata seriozitate incat la sfarsit aratam ca o cucoana gigantica.
- Prima sa sotie, Lady Jeyne Arryn, care a murit dand nastere unei fete nascuta moarta. - A doua sa sotie, Lady Rowena Arryn, ucisa de frigurile iernii.
Desi avea doar 22 de ani, tanara era deja mama a doua fete, fiind casatorita inca de la 14 ani cu profesorul universitar Stefan Micle, mai mare ca ea cu 30 de ani.
Cirpaci din Arad participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu ii traditionale, vechi de 100 de ani - inte 200 RON - 500 RON, din zona Banatului, Apuuseni, Sibiu, Brasov, cu un valnic (zona Banatului bulgaresc) - facut cu fir metalic, facuta inainte de Primul Razboi Mondial - la 1.500 RON, covoare vechi romanesti facute din lana, la tara, din anii '40 - '50, la 300 RON, 400 RON si 600 RON, fete de perna traditionale - la 100 RON, braie traditionale - la 100 RON si 150 RON, ilice - la 200 RON, 300 RON si 400 RON, marame vechi - la 100 RON, un costum vechi, de dama, din matase - la 500 RON, ne-a spus Stefan Carpaci.
A avut marele ghinion ca una dintre fete sa aiba un handicap congenital si sa depinda toata viata de el si sotie.
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
Avem si braie vechi - la 50 RON, fete de masa - la 200 RON, traistute mici - la 15 RON si traistute mari - la 50 RON, ciorapi de lana - la 20 RON, cearceafuri - la 200 RON", ne-a spus Anuta Stan, pasionata de obiectele autentice romanesti.
bratari din piatra de nisip cu lemn, bratari cu margele - la 10 RON, bratari din sfoara de matase, cu pietre - la 10 RON si fete de masa din panza de in - la 250 RON.
"Patru fete pe care le avem aici la primarie, carora le vom face analizele, stau de cateva zile pe langa Scorpioni ca sa invete cum se face mancare in bucatariile de campanie.
Din punct de vedere arhitectural aceasta este o Biserica cu turla in cruce, turla cu douasprezece fete si cavitati laterale.
"Organizatia de Femei a PSE a lansat, la inceputul lunii martie, impotriva acestui fenomen, o petitie electronica, cerand stoparea traficului si exploatarii sexuale a mii de femei si fete in timpul Campionatului Mondial de Fotbal.
- Sunteti tatal a doua fete. Le veti indruma spre profesia de medic? C.P: Eu sunt un om de moda veche.
Cum arata Miss Litoral 2016 Atmosfera incendiara duminica seara intr-un club din Mamaia. Cele mai frumoase fete din tara s-au batut pe titlul Miss Litoral 2016.Doar una a fost insa castigatoare.
Deputatii evlaviosi vor vizita si se vor intalni, in perioada 7-11 iunie 2006, cu Inalte Fete Bisericesti de la Cluj, Baia Mare, Sighet, Sapanta, Budesti, Rohia etc.
google-analytics.com