Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (2.69 secunde)
considerati ca sunteti zgarcita pentru ca suma cheltuita pe an pentru accesorii (iglu, marsupio, mingii spongioase, transportor, pernute etc.) si show-uri feline este sub 3000$; ... ramaneti adesea lefter din cauza show-urilor feline internationale la care tineti mortis sa participati;
NAVI este primul artist care va pune in scena un astfel de moment Shibari in cadrul noului sau show. ... NAVI - Music & Shibari Show https://www.youtube.com/watch?v=NKKnkeQTDIY
Show-ul de pe scena din centrul Parcului Cismigiu va fi prezentat de cunoscutii realizatori TV Razvan Simion si Dani Otil.
Pe unul din posturile specializate in talk-show-uri nocturne care fac audienta la o parte a populatiei prin scandal si extravaganta a ideilor... ... Intr-un show de zile mari, asa cum numai spiritul de mahala existent in aceasta stie sa faca.
Astea duc la zeci de ore de talk-show-ri si la zeci de pagini umplute in ziare, ceea ce nu face decat sa amplifice efectul informatiilor.
Vino sa vezi dansul colectiilor de iarna 2015 la Plaza Romania! Te invitam pe 2 decembrie, de la ora 19:00, la un spectacol magic pe ritmuri de dans, in care noile colectii de iarna vor defila intr-o prezentare de moda la Plaza Romania!
sustina sapte concerte in Australia si Noua Zeelanda, in cadrul turneului sau mondial, iar primul show din aceasta serie urma sa aiba loc miercuri seara, in orasul australian Perth.
Pasionata de fotografia de concert dar si de fashion, Roxana era o fire vesela, mereu optimista si sociabila. ... Incendiul a izbucnit de la materialele pirotehnice pregatite pentru show-ul trupei Goodbye to Gravity.
Invitat la talk-show-ul "Da sau Nu" difuzat pe Realitatea TV, presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a ridicat si a iesit din studiou in timpul emisiei.
Am constatat ca o emisiune de divertisment aduce o satisfactie mult mai mare decat un talk-show politic. ... Putem spune, legat de acest subiect, ca aceste talk-show-uri politice au cazut deja in derizoriu, multe dintre ele chiar in penibil.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Show-ul lui Maruta i-a adus in fata telespectatorilor Pro Tv pe baietii de la Akcent, pe DJ Sava si Raluka, pe Edward Maya si Vika Jigulina, dar si pe Inna, toti autorii unor hituri care au cucerit vara aceasta piata de muzica internationala si care au aratat ca ora exacta in muzica se poate da si din Romania.
OTV - amenda de 200.000 lei pentru ca a reluat imaginile CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.
David Guetta s-a aflat pentru a doua oara in Romania, dupa show-ul sau de la prima editie a festivalului Untold, unde a fost headliner (alaturi de Advici si Armin van Buuren), ca si acum.
In aprilie 2010, Aykroyd a aparut in binecunoscutul show Larry King Live, unde tema dezbaterii a fost fenomenul OZN. ... In mod ciudat, la scurt timp dupa aceea, producatorilor show-ului lui Aykroyd li s-a spus sa opreasca filmarile unui episod, tratand despre OZN-uri, in care dr.
Cu toate ca suntem in saptamana patiminilor sedintele Consiliului Local (CL) Navodari continua intr-un show de zile mari. ... Nu e normal ca pe parcursul cat participii la discutii sa faci show.
Recentul auto-show international de la New York a fost o ocazie pentru a lamuri o data pentru totdeauna faptul ca, desi pentru un autoturism este important sa exceleze in siguranta, randament, echilibru intre cost si calitate, cu adevarat fundamental este ca acesta sa exprime ceva.
Pielea în doua tonuri portocaliu/negru, volanul ergonomic acoperit partial cu piele si carbon, plansa de bord, si ea din carbon tot în aceleasi doua nuante portocaliu/negru, pedalele din aluminiu accentueaza aspectul sportiv al acestui performant CLR 500 RS.Peugeot 207 VAN va fi lansat pe piata în iuliePeugeot a prezentat noul 207 VAN la CV Show 2007 (The Commercial Vehicle Show) desfasurat în perioada 24 - 26 aprilie în Marea Britanie.Bazat pe hatchback-ul 207 în trei portiere, 207 Van va avea aceeasi lungime de 4.03 m, înaltimea de 1.47 m, latimea de 1.92 m si distanta dintre roti de 2.54 m.
Ea a precizat ca programul de luni pana vineri va cuprinde un matinal, talk-show-uri din 30 in 30 de minute - dupa sistemul Euronews -, principala emisiune de stiri la ora 20.00, urmata de talk-show-uri si de o emisiune de telefoane in direct.
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2.
google-analytics.com