Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (3.96 secunde)
Dupa show-ul exploziv sustinut in vara acestui an, la a doua editie Control Day Out, londonezii O.Children revin in Romania in plin turneu de promovare a noului album, Apnea. ... Show-ul de la Bucuresti va fi deschis de trupa clujeana Lights Out!
Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfasurat cu casa inchisa, cei 1500 de fani prezenti avand sansa de a asculta, in exclusivitate, piese de pe noul album Delta Machine a carui lansare este programata pentru saptamana aceasta in mai multe tari europene, inclusiv Romania.
Inaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de show-uri in 25 de tari din Europa, in fata a peste 1,5 milioane de fani.
Doar cateva ore ii mai despart pe fanii uneia dintre cele mai iubite trupe din lume de reintalnirea cu idolii sai, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher pregatind pentru cea de-a doua vizita in Romania peste 2 ore de muzica live intr-un show cu adevarat electrizant!
Ropote de aplauze, urale si mii de voci care cantau la unison refrenele pieselor preferate au completat perfect prestatia fara cusur a celor trei artisti, de la prima piesa, pana la ultimul moment al show-ului.
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Tiamat, Vita de Vie cu un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutul album "Fenomental", 1000 Mods, Niste Baieti, Changing Skins.
Cei de la Lake of Tears au decis sa realizeze un DVD cu show-ul din cadrul METALHEAD MEETING 2013, ce va avea loc sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului): ... Gala Show unde poti admira dansatoare din toata lumea, segmente de muzica live si o aparitie inedita a lui Electric Brother. ... Vino la workshopuri si la Gala Show, nu fii intimidata sa incerci ceva nou!"
Prezentat de Ciuc Premium, show-ul s-a desfasurat cu casa inchisa, miile de spectatori bucurandu-se de un show de exceptie al legendei britanice.
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show.
Concertul Eskobar a fost anulat din conditii de siguranta, insa show-ul Roxette a inceput putin dupa ora 21:30, dupa ce s-a oprit ploaia si s-au facut ultimele verificari la instalatiile tehnice.
Sambata, 30 iulie, Iron Maiden sustine un concert la Bucuresti - unul dintre ultimele show-uri din turneul The Book of Souls 2016 prin care trupa isi promoveaza albumul cu acelasi nume.
Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a fi primul artist roman care a avut un sold out la doar o luna de la anuntul unui show (Delia's Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.
Carla's Dreams va lansa pe 13 mai albumul AntiExemplu printr-un show la Arenele Romane, regizat chiar de ei.
Antiexemplu este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.
Numele concertului Antiexemplu este dat de single-ul care da si titlul albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live.
Fosta iubita a lui Adi Cristea face parte din echipa reality show-ului Descopera-ti frumusetea de la Antena Stars. Make-up artist de succes pentru personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului si fondator al primei Academii de Dermopigmentare din Romania, Maria Pauna face parte din echipa de transformari.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore. ... Magic In 5 este singurul show creator de identitate muzicala, de unde, in doar 5 zile, castigatorul pleaca artist complet:
google-analytics.com