Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (7.17 secunde)
Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week, iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante.
Vedete, fashion editori, jurnalisti din presa glossy si mondena, stilisti, fashion & beauty bloggers, iubitori ai modei si ai calatoriilor cu stil s-au adunat recent la Palatul Cesianu Racovita, la Galeria de arta Artmark, pasind, pentru cateva ore, catre o destinatie exotica:
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1. ... Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion Intrare gratuita
Inas detine un brand care doreste sa promoveze stilul oriental si care se numeste Ina Oriental Fashion. ... Ce inseamna Abaya sau rochie orientala Inas Oriental Fashion este un brand care doreste sa promveze stilul oriental.
Am decis sa lansez brandul Maressia, deoarece am fost puternic atrasa intotdeauna de simbolurile care provin din traditional, dar si de fashion.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
Temutul fashion editor are un zambet de zece carate si dintii "ascutiti" corespunzator. ... Nu as fi ales niciodata un stomatolog care lucreaza Â'doarÂ' cu vedete, ci am optat pentru un specialist in adevaratul sens al cuvantului", a marturisit fashion editorul.
Livia Gheorghe a absolvit doua facultati si un master si a urmat o scoala de business in moda Artcademy Fashion Business School in Paris si apoi cursuri la Business Image & Etiquette in Monreal, Canada. ... - Ce incaltaminte gasesc femeile pasionate de fashion la Etajul Designerilor Romani?
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a VIII-a editii a Auto Show- manifestare expozitionala dedicata autovehiculelor si accesoriilor pentru acestea, care se desfasoara in perioada 10-13 mai a.c.
Intre 17-21 iunie va avea loc evenimentul Romanian Boat Show Mamaia, care pentru prima oara se va tine pe apa si nu pe uscat, asa cum se obisnuia.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM.
Ceea ce am vazut cu putin timp in urma in emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1 ma face sa cred ca daca pur si simplu as schimba canalul sau as inchide televizorul as deveni complice la o mare mizerie.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon.
Teo Trandafir a cucerit Romania cu show-ul prezentat la Kanal D TEO SHOW, audiente ametitoate pe toate cele trei categorii de public monitorizate.
Salonul Calului a pregatit, la a doua sa editie, un complex program de spectacol ecvestru (parade inclusiv Parada steagurilor europene, acrobații, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii, intrecerea Retromobil s.a.), competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre), dar si un moment special si foarte spectaculos - Seara Cailor - La Nuit du Cheval (un show ecvestru nocturn cu momente speciale pe teme fantastice precum Harap Alb, Balada Mioritei, Dansuri spaniole etc).
Show-ul Jaya The Cat este un nou eveniment confirmat in cadrul platformei Sabotage, fanii avand ocazia sa ii vada live, pe 5 aprilie, in club Fabrica din Bucuresti.
Ia nastere cel mai de succes show, care ii va lasa muti de uimire pe toti cei ce il vor viziona, ii va purta intr-o lume plina de grandoare, dragoste, suspans si aventura si pe care lumea intreaga il va numi: "show time extravaganza".
Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani:
google-analytics.com