Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (3.48 secunde)
COCOR deschide maine cel mai mare magazin monobrand, Eponge Fashion Paris, un brand nou pe piata romaneasca, care ocupa 616 mp la etajul 3 al magazinului. Eponge Fashion Paris vine cu o oferta variata de accesorii (genti, incaltaminte, palarii) si imbracaminte pentru femei si barbati.
Takko Fashion, unul dintre cei mai importanti retaileri vestimentari, a intrat pe piata din Romania inca din 2007.
Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie.
Fashion TV, televiziune ce transmite in 180 de tari, organizator al celor mai importante evenimente si party-uri din lume, printre care: · Cannes Film Festival · Monte Carlo Grand-Prix · Gala Premiilor Oscar · Fashion Week:
vedete, jurnalisti de profil, afficionados, fashion editors & bloggers. Invitatii au avut ocazia sa admire noile colectii ale unor branduri de nisa, high-fashion, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya'Qov si Ultràchic.
Adina Halas Hugeanu (realizator de radio si prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine si stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) si Monica Vlad ( Personal Branding).
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Cele mai bune aplicatii mobile pentru fashion si shopping Majoritatea aplicatiilor mobile destinate femeilor ofera sfaturi pentru ingrijire, wellness, diete, dar si ultimele informatii in materie de fashion si styling. Printre cele mai utilizate aplicatii mobile pentru femei se numara Stylish Girl - Fashion Closet siTrendstop Fashion TrendTracker.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8.
"Transforma-ti viata cu Fashion Feng Shui" - un workshop de doua zile dupa care nimic din ceea ce te inconjoara nu va mai fi la fel va avea loc intre 22-23 noiembrie.
Pentru beneficiarul viitorului show-room Honda ce se amenajeaza in zona ICIL, pe Bd. ... Drept urmare, show-room-ul s-a extins si pe trotuar, aleea de acces in blocurile invecinate a fost blocata, iar pomii de pe spatiul verde imprejmuitor au inceput sa dispara.
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. ... "Gifts Show a pornit initial de la un simplu concurs de obiecte promotionale organizat pentru producatori si importatori incepand cu anul 2005.
Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti - The Show: ... Show-ul cu numarul 600 al artistilor ce dau viata hiturilor Abba a avut loc la Trefor Arena din Kolding - Danemarca. The Show:
Nu numai coregrafia inovativa si spectacolul de prima clasa recomanda acest nou show; ... Intrebat de ce crede ca acest show e atat de popular, Flatley a raspuns: ... daca oamenii ne plac, vor spune si altora si de aceea avem atatia oameni care revin si revin la show-urile noastre.
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley! ... Surpriza acestui show va dezvalui brasovenilor ceea ce pana nu demult tinea de domeniul filmelor SF:
Vineri, 10 noiembrie 2017, Loredana va sustine un mega show la Sala Palatului alaturi de trupa Agurida si de invitati speciali. ... Loredana pregateste, pentru al saptelea an consecutiv, un show tematic inovator - Ador, un spectacol special care marcheaza 30 de ani de la lansarea albumului Buna seara, iubite!
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com