Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (2.57 secunde)
Primul se va desfasura chiar în prima zi a expozitiei, joi, 8 noiembrie, declarata „Ziua Specialistului“. În intervalul orar 10.00-13.00, accesul în expozitie este rezervat specialistilor în constructii si instalatii.
Asta au însemnat 4TuningDAYS, o expozitie de tuning, styling, racing & car audio, a III-a editie, si SMAEB 2008, eveniment ajuns la cea de-a VI-a editie.
De-a lungul celor trei zile de expozitie, standurile cu produse cu specific romanesc au fost vizitate de oficialitati din conducerea Parlamentului European si de europarlamentari, care au tinut sa-i felicite pe organizatori pentru succesul extraordinar al evenimentului.
In afara de "Porti deschise la pensiuni", ANTREC Romania, impreuna cu pensiunile membre, a pregatit pentru aceasta saptamana numeroase alte evenimente, cum ar fi "Ziua varuitului", la Sarata-Monteoru, judetul Buzau, "Wellness la tara", in Bucovina, o expozitie de flori la Codlea, in judetul Brasov, "Lectia de gatit la cuptorul cu lemne" (Berca, Buzau), degustari gratuite de vin (Pietroasele, Buzau), "Sa invatam arta incondeierii oualor" (Vama, Bucovina).
in Portul Turistic din Mangalia se va desfasura cea mai mare expozitie de veliere marca Bavaria, organizata vreodata in tara noastra.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Varful de lance al camioanelor grele este prezent la expozitie in standul Cefin prin modelul Stralis expus in doua variante, una cu sasiu ranforsat pentru semiremorci de mare capacitate (cum ar fi cele basculabile, cele de cereale sau cele de transport agabaritic), cat si varianta pentru transport pe distante lungi dotata cu noua cabina AS³ cu volum marit, care ofera soferilor un confort suplimentar in orele de odihna.
"Anul acesta avem prezente 173 de firme la expozitie, din opt tari, iar daca la anul nu vom fi ajutati de autoritatile locale sa ne cream un spatiu expozitional, asa cum au alte orase, nu vom mai fi in stare sa organizam la capacitate maxima astfel de evenimente.
Pe de alta parte, cei care vor ajunge in Piata Centrala vor asista si la o expozitie de utilaje agricole.
„Orice situatie sau eveniment care va permite sa socializati poate fi o oportunitate de networking, de la o expozitie cu vânzare pâna la coada de la supermarket.
În cazul în care este fan al activitatilor culturale, de exemplu, "un bilet la o piesa foarte buna de teatru, la concertul unei trupe pe care o prefera sau, de ce nu, o invitatie la o expozitie de arta îl poate surprinde placut.
Muzeul este alb in intregime, iar zona de expozitie se sprijina pe numai trei suporturi. Tocmai de aceea, constructia pare ca pluteste.
La randul sau, Gert-Jan van den Nieuwenhoff, manager in cadrul firmei Ahoy a precizat ca la Rotterdam aceeasi companie organizatoare de manifestari expo-zitionale din domeniul shippingului organizeaza o expozitie numita Europort ce reuneste cel putin 1000 de expozanti.
"Turistii care viziteaza Complexul muzeal din Adamclisi vor fi incantati sa treaca pe la crama, unde va exista si o sala pentru degustarea vinului, dar si o expozitie.
La expozitie a participat si edilul Constantei, Radu Mazare, care nu a rezistat tentatiei si a testat si el modelele venite in premiera, si anume un BMW Z4, Renault Megane, BMW750i, Alfa Romeo MITO, Infiniti FX 35 si un Land Rover Defender.
In acest sens, Boris Parpala a mai spus ca a discutat cu comerciantii de motopompe prezenti la expozitie si acestia au precizat ca nu percep dobanda si ca accepta plata utilajelor vandute catre agricultori la vanzarea recoltei.
Vor avea loc demonstratii in camp cu utilaje agricole si vor fi amenajate campuri demonstrative de culturi. De asemenea, va fi amenajata si o expozitie de animale.
la implinirea a jumatate de secol de activitate continua traditia sustinand vernisajul de la galeria Galateca a pictorului Emil Ciocoiu, expozitie organizata cu ocazia Festivalului International "George Enescu" editia XIX-ea.
In replica, Viorica Dancila a apreciat ca "unitatea in diversitate este deviza Uniunii Europene, iar Romania dovedeste din plin o diversitate extraordinara a obiceiurilor, astazi putand fi martori cu totii la o expozitie deosebita de branza traditionala romaneasca.
google-analytics.com