Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (3.83 secunde)
De exemplu nu intelegem de ce pentru o expozitie internationala de alimente si bauturi din Spania au plecat pentru opt zile nu mai putin de opt persoane (un functionar si sapte consilieri).
Dupa intalnirea de la Casa de Cultura a orasului, Tariceanu, insotit de secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Danut Culetu, senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, a vizitat o expozitie culinara din cadrul unui concurs gastronomic.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a inaugurat vineri o expozitie de bunuri de larg consum la care participa aproximativ 50 de expozanti din Maramures, Satu Mare, Cluj, Arad si Bucuresti.
Serbarile Galatiului vor cuprinde concursuri de tenis si gimnastica aplicativa, o expozitie de masti si una de icoane la Colegiul National "Vasile Alecsandri", spectacole de teatru la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", la care se adauga distribuirea de pachete pentru 50 de copii, beneficiari ai Centrului de Zi.
Va exista, de altfel, si o expozitie de martisoare din materiale naturale si ecologice. „Vom organiza vineri, 27 februarie, de la ora 10.30, in sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina, o parada care consta in costume confectionate din materiale ecologice.
In cadrul acestei manifestari, el a participat la o expozitie de echipamente si utilaje agricole, dar si la o sectiune zootehnica.
In holul unitatii hoteliere a avut loc si o expozitie a meseriilor traditionale ale romilor. Prezent la eveniment, edilul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac (foto), a tinut sa-i felicite pe romi pentru ceea ce au realizat pana acum.
Cealalta expozitie va fi dedicata cartii, vor fi diversi autori, in mod special scriitori si poeti ucraineni. Vor fi probabil deschise de pe 10 septembrie pana la sfarsitul lunii.
Cu acest prilej, elevii din sectorul 2 vor prezenta o expozitie plastica dedicata evenimentului de la 1859, care va fi urmata de momente literar-muzicale si coregrafice in interpretarea tinerilor artisti.
Prima expozitie va avea tematica "Omul Nou - construct al socialismului". Vor urma: colectivizarea, geografia represiunii si organizatiile de masa (precum UTC).
Monumentul a fost construit cu ocazia expozitie pentru a reaminti ca Barcelona este locul unde Columb a povestit Coroanei regale despre faimoasa sa calatorie.
Mi s-a spus ca a cerut cineva de la consiliul judetean sa fie scoasa lucrarea din expozitie. Este un fotomontaj cu tenta umoristica si am fost inspirat chiar de titlul expozitiei.
Crescusem un ponei pe langa casa, putea barem sa-mi faca o expozitie, ceva. (Intr-un fel, are dreptate. O fi aflat ca mie, cand aud de cultura, imi vine sa-mi scot permis de port arma).
Azi, in Sala Traditiilor va avea loc o expozitie de fotografii si documente privind istoricul, semnificatia si evolutia Drapelului National.
De asemenea, in cadrul manifestarilor a fost prezentata o expozitie de uniforme de politie, din diferite perioade de timp, precum si tehnica folosita de acestia de-a lungul timpului.
Tot in cadrul acestui program a fost organizata la Hotel Flora din Mamaia o expozitie cu vanzare de arta plastica si tapiserie in cadrul careia au expus 8 artisti plastici, toti membri UAP din Constanta si Bucuresti.
Oferta in sectoare variate Prin parteneriatul cu societatea de intermediere, firmele romanesti vor avea la dispozitie o expozitie permanenta de 2.500 de metri patrati si una in Belgia - de 1.600 de metri patrati, pentru producatorii care doresc sa-si vanda produsele in Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg).
Potrivit acestuia, ultimul targ la care a participat (Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii 2006) i-a adus patru potentiali parteneri de afaceri din tara si o propunere de participare, timp de sase luni, la o expozitie in Belgia.
Victor Ciupina, rectorul Universitatii "Ovidius" a reliefat efortul organizatorilor "de la an la an de a face aceasta expozitie mai interesanta si mai utila".
La expozitie vor participa cel putin 18 firme, dealeri de autoturisme, piese de schimb si accesorii auto. Curiosii vor putea "admira" branduri extrem de variate (BMW, Mercedes-Benz, ATV, Yamaha, Hammer, Infinity, Mustang, Hyundai, Mitsubishi, Honda, Kia, Seat, Renault, Dacia si Nissan).
google-analytics.com