Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (7.53 secunde)
Asa se face ca, pe langa vizita ambasadorului la Eforie, la o expozitie, sau la Prefectura judetului, Jaap Werner a decis sa vada si cum se munceste in fabrica Plusfood - ca, de, capitalul societatii este olandez.
Pe data de 22 februarie, la ora 16.30, la pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de caricaturi Dragobeti si Dragobete.
Potrivit unui comunicat de presa al Institutului Cultural Roman (ICR), transmis AGERPRES la 7 ianuarie 2020, expozitia a fost vazuta de peste 1.000 de persoane pe zi la Bruxelles in vacanta de iarna, iar in trei luni, de 85.000 de vizitatori in total, un numar record pentru o expozitie dedicata unui artist roman peste hotare.
Acesta i-a spus ca in Chile avusese loc in martie 2000 o expozitie si un targ international al aerului si spatiului, manifestare organizata din doi in doi ani, la aeroportul Los Cerrillos.
Cu mult inainte de aparitia gradinii zoologice, pasiunea familiei Tatavura pentru animale s-a materializat intr-o expozitie de animale. Acasa la familia Tatavura, in cartierul Mircea-Voda din Calarasi, colectia de animale era vizitata de colegii de scoala ai lui Cristian Tatavura.
In aceeasi zi, vom organiza si o expozitie de papusi in holul Casei Studentilor.
In toamna anului trecut, la Muzeul Municipal Calarasi a fost gazduita o expozitie ce cuprindea mai multe proiecte arhitecturale privind viitorul urbanistic al municipiului Calarasi.
Avangardaa feminina in colectii particulare - o expozitie special creata pentru Noaptea Muzeelor cu capodopere aflate in colectii private. Conceptul pleaca de la expozitia organizata recent de MNAR, a carei curatoare a impulsionat de altfel aceasta completare expozitionala, cu opere ale avangardei feminine, dar din colectii private.
- Initial, a fost doar e expozitie, in 2007, numita EXPO IMS. Aveam un IMS M461, al meu pesonal si mai multe artefacte cum ar fi:
- Targ de produse traditionale - Spectacole si concerte - Activitati si ateliere de creatie pentru copii - Expozitie de iepuri si miei Intrare libera!
O comunicare sustinuta in mai 2005 de catre unul din participantii la Colocviul de Colaje din Bucuresti, care era totodata membru al echipei ce lua parte la acele competitii nationale, la inceputul anilor 1980, a prezentat cateva dintre proiectele care au fost inscrise la o expozitie pentru Ceausescu si acolitii acestuia.
Prezinta in expozitie o bogata colectie de obiecte din Preistorie (Neolitic si eneolitic) - Cultura Bolintineanu, Boian si Gumelnita (mil.
Putem vedea prin ochii studentilor cum locurile, cu istoriile si problemele lor, genereaza proiecte de spatii si cladiri publice, capabile sa intregeasca in mod fericit tesutul urban, prin prisma sensibilitatii studentilor arhitecti. O expozitie despre recuperarea tesutului urban istoric, ca premisa pentru dezvoltarea orasului
La momentul respectiv, adica in anul 1990, Muzeul de Arta Constanta a organizat o expozitie de proportii in care au fost prezentate toate operele de arta care au apartinut familiei Ceausescu si care au fost preluate de muzeul din Constanta.
Primarul localitatii, Mariana Gaju, l-a intampinat pe Scheele in mod traditional, cu paine si sare, la intrarea pe stadionul comunal, acolo unde a fost organizata o expozitie de produse agricole cu vanzare.
Doi ani mai tarziu isi lasa semnatura pe aceeasi carte Ioana Marin (fiica cea mare a presedintelui Basescu, care si-a prezentat la Mangalia prima expozitie de fotografie, "Asculta-mi inima"), dar si Traian Basescu insusi.
un forum de dezbateri privind integrarea si o expozitie de documentare si fotografii, pentru 1 ianuarie; expozitia lucrarilor castigatoare la concursul de desen "Romania dupa integrare", pentru 2 ianuarie;
O expozitie mai ampla, a acelorasi legi, era organizata in Sala Alexandru-Ioan Cuza, una dintre cele mai spectaculoase din Palat, cu o inaltime de 19 , o suprafata de 2.040 m2, decorata in stil eclectic cu broderii din aur pur si care se deschide, printr-un balcon imens, catre Piata Natiunilor Unite.
Potrivit lui Munteanu, copii institutionalizati in centre de plasament din Bucuresti, cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, vor prezenta o expozitie de martisoare si felicitari si vor oferi martisoare deputatilor-femei.
google-analytics.com