Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (2.80 secunde)
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Artista ii invita pe pasionatii de arta sa vada tablourile si pozele de la expozitie pe site-ul ei:
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Cum ar fi sa parcurgi o expozitie de arta topaind printre ochiuri de apa? ... Copiii, fiindca lor le este dedicata aceasta expozitie interactiva, vor avea ocazia sa experimenteze intr-un mod neconventional un patrimoniu viu, intocmai ca apa, prezenta sau sugerata sub diferite forme sau instalatii in cadrul expozitiei.
Loreta Popa) Doamna LORETA POPA a povestit in preambului interviului cum l-a cunoscut pe fizicanul Ancu Dinca, la o expozitie desfasurata la Sala Palatului din Bucuresti.
In fiecare an, Muzeul Dunarii de Jos marcheaza Ziua Internationala a Dunarii printr-o expozitie de arta, care reuneste plasticieni locali, preocupati de frumusetea acestui fluviu, de legendele si istoria lui. ... Este o expozitie dedicata eternului fluviu Danubius, pe malul caruia se afla aceasta superba urbe.
Este pentru prima data cand la Constanta se organizeaza o expozitie cu tenta de aparare si securitate, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA), in cadrul unei conferinte de presa dedicata organizarii- de catre NDE in colaborare cu CCINA si Ministerele Apararii si Economiei- la Terminalul de Pasageri a celui mai mare port autohton, in perioada 14-16 august a.
"Important este ca ziua de 10 mai coincide cu Ziua Specialistului, fapt care ne-a determinat sa facilitam intrarea specialistilor in constructii si instalatii la expozitie, in mod gratuit, intre orele 10:00 si 13:00, dupa care la eveniment poate participa publicul larg.
Claudia Budiu, unul dintre cei doi administratori ai societatii, ne-a declarat ieri ca Reropam organizeaza, pana miercurea viitoare, o expozitie cu vanzare in chiar incinta unitatii.
Dispusa pe o suprafata de 800 mp, MobiDeco este prima expozitie cu vanzare destinata atat clientilor finali cat si segmentului "businessto business".
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
O expozitie dedicata Marginimii Sibiului a fost deschisa la MNTR O expozitie dedicata Marginimii Sibiului s-a deschis marti, la Sala Acvariu a Muzeului National al Taranului Roman (MNTR).
Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: ... Cu un an inainte de propria expozitie, senatorul Sergiu Nicolaescu intalnise un pictor cu care s-a imprietenit. ... Titu Proca avea o expozitie pe holul vechiului Senat, din Piata Revolutiei.
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. In mod traditional, aceasta expozitie este cea mai importanta manifestare de acest gen din tara noastra.
De altfel, licitatiile de pe 6 martie isi propun sa surprinda publicul printr-o expozitie pe cat de inedita, pe atat de pretioasa.
Printre artistii prezenti in expozitie se afla si Kimon Loghi, Octav Bancila, Constantin Pascali, Misu Popp, Emanoil Panaiteanu-Bardasare, Constantin Daniel Stahi etc. Cu o altfel de oferta, noua expozitie se adreseaza si pasionatilor de sporturi nobile - echitatia si cinegetica.
Joi, 12 februarie 2015, in cadrul Muzeului Municipal Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura Dagaro-Restituiri, expozitie gazduita in perioada februarie-martie. ... - Ma bucur extrem de mult ca suntem al treilea oras care gazduieste aceasta expozitie de sculptura in Romania.
Dragi prieteni, Pentru mine este a patra expozitie personala pe care o deschid distinsei arhitecte, pictoritei, intr-o definitie artistei Maria Sumanaru Pavelescu, iar pentru Domnia sa este a saptea manifestare, a saptea expozitie personala.
FEMINISTICE - o expozitie de pictura cu stil! ... - Sunt incantata sa debutez pe scena artistica plastica cu o expozitie de pictura dedicata feminitatii, care portretizeaza cele mai enigmatice trairi si emotii pe care le poate avea o femeie.
google-analytics.com