Cautare

64452 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (7.32 secunde)
Cum sarbatoreste Google Halloween 2018? ... De aceasta data ne surprinde printr-un joc extrem de colorat, simplu, pentru amatori.
Duminica, 12 Mai 2019, incepand cu ora 10:00, Muzeul National de Istorie a Moldovei sarbatoreste Ziua Internationala a Familiei confirmand, astfel, importanta acordata acestei institutii de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite si de toata lumea. ... - Tainele ceramicii preistorice - ora 10:00;
Din acest an, primii romani ar putea contribui la un fond de pensii private.
care a blocat expansiunea in Romania in 2009, concediat (Autori: Adrian Seceleanu , Vlad Popescu - Mediafax) Gigantii Google si Facebook - noile staruri ale industriei online - au accelerat in ultimii ani declinul Yahoo!
Ministerul Agriculturii spune ca detinatorii de stocuri de grau umfla artificial pretul graului, astfel ca si painea este mai scumpa. Statul nu poate interveni in piata, astfel ca marii comercianti creeaza presiune asupra sectorului de panificatie.
Cele 6 proiecte de hotarare care vizeaza planuri de urbanism pentru zone din centrul Capitalei au fost adoptate, marti, de Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dupa ce la finele anului trecut fusesera respinse.
Potrivit datelor anuntate de Biroul Electoral Central (BEC), din totalul de 35 de europarlamentari romani care vor pleca in Parlamentul European 11 vor fi democrati, 8 social-democrati, 6 - PNL, in timp ce PLD si UDMR vor avea cate doi.
Cu sau fara interventia bancii centrale pe piata imobiliara, specialistii estimeaza ca preturile la imobile vor cunoaste, o data cu aderarea, corectii importante in jos.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Ce a mai ramas din presa tiparita. Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
In procesul de negociere cu Uniunea Europeana, Romania a obtinut pentru zonele defavorizate si zonele libere o perioada de tranzitie, care a depasit deja data aderarii si pe parcursul careia investitorii din zonele respective mai pot beneficia de anumite facilitati astfel incat sa nu incalce reglementarile europene in domeniul concurentei, respectiv al ajutorului de stat.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Perioada iulie - decembrie 2011 - continuare - Iulie Partidul lui Tokes este respins de la inregistrare intr-o prima infatisare in fata instantei. Episcopul reformat cere "puterilor romanesti dintotdeauna" sa ceara iertare maghiarilor pentru "pacatele pe care le-am suferit in epocile post-Trianon si post-comunism".
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
ROMANIA TV informeaza: Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor:
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. Asta pentru ca fiecare din ei sunt fericitii castigatori ai unei centrale termice performante, oferita de BAXI Romania.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. Marturisesc ca am cam ezitat sa sun, ieri, sambata seara, pentru a consemna cateva ganduri legate de aceasta zi aniversara.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
google-analytics.com