Cautare

64405 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (5.37 secunde)
Hochei-ul pe iarba, sport olimpic incepand din anul 1908, este celebrat de catre Google printr-un logo special, care infatiseaza o jucatoare aflata pe terenul de joc.
Maria Sibylla Merian, sarbatorita de Google printr-un logo special Google o sarbatoreste pe naturalista de origine germana Maria Sibylla Merian printr-un logo special, reprezentat de cateva desene de plante, insecte si o soparla.
Cum sarbatoreste Google Halloween 2018? ... De aceasta data ne surprinde printr-un joc extrem de colorat, simplu, pentru amatori.
Duminica, 12 Mai 2019, incepand cu ora 10:00, Muzeul National de Istorie a Moldovei sarbatoreste Ziua Internationala a Familiei confirmand, astfel, importanta acordata acestei institutii de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite si de toata lumea. ... - Tainele ceramicii preistorice - ora 10:00;
Proiectantii semaforizarilor de pe Rocada Craiovei ne-au luminat cu o gluma: giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate (ASFAN - Romania )informeaza: ... In 1985, Prunariu a devenit unul din membrii fondatori al Asociatiei Exploratorilor Spatiului Cosmic (ASE), care reuneste peste 350 de astronauti din 33 de tari, si apoi in doua mandate membru in Comitetul executiv al asociatiei.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Restrictiile de circulatie in zona adiacenta Arcului de Triumf, se vor face astfel:
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
"Taticul" extraterestrilor vorbeste despre omuletii verzi din Romania: ... Mariana Apostol) Dosarele X in Romania! Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
Taticul extraterestrilor vorbeste despre omuletii verzi din Romania: ... Am gasit si noi obiecte Dosarele X in Romania! Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
GandulNews informeaza cum arata noua Piata Obor, de 117 milioane euro, cu o saptamana inainte de inaugurare. ... "Pe 2 octombrie ne luam adio de la speculanti. Ne-a ajutat Dumnezeu si scapam de ei. Oborul va fi cea mai mare si moderna piata din Romania".
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
"Exista comentarii ca in acest an cotatia pentru brent va ajunge la nivelul de 158 dolari/baril si chiar 220 dolari/baril daca se vor distruge instalatiile din Libia prin care se aprovizioneaza Europa cu petrol.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
google-analytics.com