Cautare

64452 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (4.73 secunde)
Odata cu transformarile economice petrecute dupa 1989, o serie de marci autohtone create in perioada regimului comunist au disparut odata pentru totdeauna, locul lor fiind luat de brand-uri puternice provenite din Occident.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. Editia 2017 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania. Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de evenimente, sub umbrela Constelatia experientelor tale”, la care bucurestenii si nu numai, sunt invitati sa ia parte.
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari. Service-urilor li se impune sa comande piese de la un singur furnizor agreat, piesele fiind de fapt "cumparate" de asiguratori prin incalcarea dispozitiilor legale.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare in primul semestru al anului 2008 in Romania s-a diminuat fata de nivelul record din 2007, ajungand la 902 de milioane de euro, cu 43% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit consultantilor companiei Jones Lang LaSalle (JLL), citati de NewsIn.
Toate marile religii ale lumii prezinta oamenii ca fiind singurele fiinte capabile de spiritualitate si de mantuire. Cu toate acestea, cercetatorii au descoperit deja peste 700 de exoplanete, dintre care multe sunt similare Pamantului si ar putea adaposti forme de viata, poate chiar inteligenta.
Presa italiana scrie ca exista indicii privind existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania. Potrivit editiei electronice a cotidianului Il Secolo XIX, politia italiana a obtinut aceste informatii in urma interceptarii convorbirilor unor suspecti de terorism.
M-AM NASCUT PE MARE - Mihai Tatulici: ... Oamenilor le plac amintirile din copilaria celor puternici. ... In biografia mea scrie ca m-am nascut la Bazargic, in anul 1938, pe 19 mai. ... Atunci era Romania. ... Ce cautau parintii pe acolo?
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Obiectivitate, respect fata de adevar, fata de valorile democratiei, ale libertatii, ale demnitatii umane.
Descoperitorul undelor radio sarbatorit de Google Google sarbatoreste azi 155 de ani de la nasterea lui Heinrich Hertz, primul om care a reusit sa transmita si sa receptioneze unde radio, printr-un doodle animat, ilustrat printr-o serie de unde colorate.
SIVECO Romania aniverseaza 20 de ani de performanta in IT-ul romanesc SIVECO Romania implineste 20 de ani de existenta pe piata IT-ului romanesc, perioada in care a construit alaturi de clienti si parteneri proiecte mari, care au contribuit asupra progresului comunitatilor si natiunilor si au vorbit la superlativ despre IT-ul romanesc in lume.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Situata in centrul geografic al Europei, Romania cuprinde cinci din cele zece regiuni biogeografice recunoscute oficial in Uniunea Europeana: ... Aceasta diversitate este datorata procentului ridicat de ecosisteme naturale si seminaturale. Au fost identificate peste 780 de tipuri de habitate din care majoritatea, habitate terestre.
google-analytics.com