Cautare

1063 de rezultate pentru "exclusiv" (2.98 secunde)
Reducerile de pret, valabile exclusiv in perioada targului, variaza intre 2.000 si 20.000 €, iar 45% din oferta de locuinte este cu titlu exclusiv, nemaiputand fi regasita la niciun alt targ imobiliar.
inchiriere scena, cu o valoare de 10.875,45 lei (exclusiv TVA), inchiriere echipament audiovizual, cu o valoare de 20.520 de lei (exclusiv TVA), servicii muzicale oferite de trupa Talisman, cu o valoare de 23.500 de lei (exclusiv TVA), si servicii pirotehnice, cu o valoare de 11.963,77 (exclusiv TVA)", se arata in raspunsul dat de autoritatile locale.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat sambata la Antena 3 in cadrul Emisiunii Exces de Putere ca nemultumirile din partea ministrilor PNL au inceput sa iasa la suprafata La Ministerul Economiei, ministrul Varujan Vosganian este titular, dar in fapt se ocupa doar de minerit, in timp ce de importanta zona energetica se ocupa exclusiv Constantin Nita de la PSD cu titulatura de ministru delegat pentru Energie.
1 ca resursele minerale situate pe teritoriul si in subsolul tarii si al platoului continental in zona economica a Romaniei din Marea Neagra, delimitate conform principiilor dreptului international si reglementarilor din conventiile internationale la care Romania este parte, fac obiectul exclusiv al proprietatii publice si apartin statului roman.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
In Capitala, in zona Alba Iulia, s-a deschis in urma cu cinci luni Sun Exclusiv Beauty Salon, care ofera servicii de calitate clientilor sai.
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; 10,30 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alama de 50 bani pentru colectionare. ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare;
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; 10,30 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alama de 50 bani pentru colectionare. ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare;
Pe de alta parte, aceasta interdictie deriva din obligatia ca ei trebuie sa se dedice exclusiv activitatii pentru care au fost investiti de presedintele Republicii - de aici incompatibilitatea lor cu alte functii. ... Promovarea se face exclusiv prin concurs, sunt evaluati permanent si promoveaza exclusiv in functie de performanta.
Ei si-au dedicat toate eforturile exclusiv integrarii euro-atlantice a Romaniei, promovarii statului de drept si reformelor politice, sociale si economice in tara noastra.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Ei si-au dedicat toate eforturile exclusiv integrarii euro-atlantice a Romaniei, promovarii statului de drept si reformelor politice, sociale si economice in tara noastra.
Reprezentantul social-democratilor, Anghel Stanciu, a spus ca PSD sprijina varianta ca votul sa se dea exclusiv in colegiu uninominal si sa se respecte principiul un singur vot-un singur ales, respingand, ca si PNL, existenta listei suplimentare.
Toate energiile congresului au fost canalizate exclusiv spre functii, voturi si lupta interna pentru putere.
Ca si cum lucrurile nu erau destul de complicate a mai venit si suspendarea lui Basescu, iar din acel moment atentia publica a fost canalizata exclusiv pe acest subiect.
‘Nicio prevedere nu se refera insa la dreptul exclusiv al presedintelui de a reprezenta Romania la Consiliul European sau la alte intruniri internationale.
Cand vine vorba de Criza Uniunii, ei o pun exclusiv pe seama proastei comunicari a Comisiei sau - si mai ridicol - pe seama faptului ca Uniunea nu-i suficient de sexy pentru a seduce popoarele de pe Continent.
40 de miliarde de lei pentru inceput Potrivit acestui proiect de norma a CSA, prima etapa ar urma sa aiba loc pana la jumatatea anului viitor, respectiv la 30.06.2005, iar capitalul minim al companiilor sa ajunga la 40 de miliarde de lei pentru cele care practica asigurari generale, exclusiv asigurari obligatorii.
In cadrul Programului sunt finantate cheltuielile cu personalul angajat exclusiv pentru activitatea de cercetare, cu bunurile de folosinta indelungata utilizate exclusiv si continuu pentru activitatea de cercetare (echipamente si instrumente), cu consultanta si serviciile echivalente utilizate exclusiv pentru activitatea de cercetare, inclusiv cercetarea, cunostintele tehnice si brevetele, achizitionate de la terti.
Exista deja banci precum BRD sau ING care au in portofoliu credite destinate exclusiv medicilor sau avocatilor. ... BRD, "expert" medical BRD are la randu-i un credit destinat exclusiv cabinetelor medicale.
google-analytics.com