Cautare

1029 de rezultate pentru "eva constantinescu" (2.60 secunde)
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
O TEORIE CONTROVERSATA, SUSTINE CA EVA NU AR FI FOST PRIMA FEMEIE DE PE PAMÂNT, CI O ANUME LILITH, MENTIONATA CHIAR SI DE BISERICA ORTODOXA ROMÂNA Apare o singura data in Biblia asa cum o stim cu totii - intr-un capitol scris de Isaia si acolo e prezentata succint drept un demon.
A devenit o traditie anuala lansarea unui nou volum de poezie de catre deja consacrata Eva Constantinescu. Volumul Departe de luna, suspinand incheie o trilogie imaginara in care Eva Constantinescu imblanzeste, pe rand lumea, timpul si dorul, eliberandu-se astfel, prin poezie, de apasarea marilor sale interogatii.
Prin lansarea celui de-al patrulea volum de poezie, Eva Constantinescu confirma vigoarea si exceptionala valoare a talentului sau.
Prin lansarea celui de-al patrulea volum de poezie, Eva Constantinescu confirma vigoarea si exceptionala valoare a talentului sau.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
Dupa ce s-au chinuit ani buni sa obtina o banala autorizatie, reprezentantii societatii Eva Lux au fost instiintati de municipalitate ca trebuie sa refaca toate actele intrucit termenul de valabilitate al multora dintre ele a expirat.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. ... Sonetele Evei Constantinescu ne ridica in locul emotiilor pure, acolo unde forta timpului nu mai razbate.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca nu se pune problema autosuspendarii sale sau a primarului Radu Mazare din Partidul Social Democrat, pe considerente de imagine.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Considerand ca sursa solicitarilor de autodeterminare ale Uniunii Civice Maghiare se afla in incitarile Evei Maria Barki, deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru cere ca Eva Barki sa fie declarata persoana indizerabila, deoarece atenteaza la integritatea teritoriala a Romaniei.
„Psihologii ne atrag atentia ca forta de a munci si de a avea rezultate demne de invidiat depinde de viata personala si de activitatile din timpul liber“, noteaza specialistii www.eva.ro.
Fostul presedinte Emil Constantinescu, a fost audiat marti de CNSAS dupa ce Consiliul ceruse dovezi in legatura cu acuzatiile fostului presedinte referitoare la faptul ca Traian Basescu, Theodor Stolojan si Adrian Nastase ar fi colaborat cu fosta Securitate. Constantinescu a cerut reluarea investigatiilor in acest caz.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa, Nicusor Constantinescu apreciind ca gestul prefectului de a solicita instantei anularea Hotararii nr.
Emil Constantinescu (foto) considera ca alegerile anticipate inainte de integrarea RomA¢niei in UE ar fi o greseala grava, istorica, pentru ca ar crea haos in tara prin instabilitatea politica, si s-a declarat in favoarea mentinerii actualului Guvern, cu restructurarile si remanierile necesare.
Primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au aratat ieri intr-o conferinta de presa ultimele solutii dictate de Departamentul National Anticoruptie in dosarele penale in care erau implicati cei doi.
Evident, cu totul alta este parerea prim vicepresedintelui PSD Nicusor Constantinescu. ... Ca ei incearca acum sa repete alegerile esre dovada ca nu stiu sa piarda", a declarat Nicusor Constantinescu. ... "Cat timp sunt eu presedinte al Consiliului Judetean Constanta, o sa castigam si in alte localitati", sustine Nicusor Constantinescu.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a tinut sa lamureasca ieri cateva din neclaritatile create de cedarea de catre stat a 20% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre autoritatile locale.
Prim-vicepresedintele Nicusor Constantinescu a declarat vineri, in cadrul Comitetului Executiv, ca nu este vorba despre simple pretentii, ci de interese locale prioritare, care tin de dezvoltarea zonei.
google-analytics.com