Cautare

327 de rezultate pentru "eminescu" (3.15 secunde)
Eminescu Strabatand cerul patriei ca un nor Si-a scuturat de sus peste noi Metafore cu soare si ploi Inmiresmate de iubire si dor. ... Eminescu va fi acolo, pe alei Urmarindu-ne-n vieti paralele. ... Eminescu e azi si maine si ieri E vesnicia si timpul ales.
Eminescu, Maiorescu; ... Dupa Eminescu, "viteaz in razboaie, muncitor si cinstit in timp de pace, graitor de adevar, glumet si senin, drept si bun la inima ca un copil, poporul roman nu e capabil nici de tradare, nici de infamie".
Eminescu, Maiorescu; ... Dupa Eminescu, "viteaz in razboaie, muncitor si cinstit in timp de pace, graitor de adevar, glumet si senin, drept si bun la inima ca un copil, poporul roman nu e capabil nici de tradare, nici de infamie".
Ora unu a venit, „Eminescu” n-a sosit. ... Dar „Eminescu” acela care ameninta cu probe, unde e? „Volumul III” al stenogramelor PSD-iste unde s-o fi ascuns cu „Eminescu” al lui cu tot?
Ca-s zilele Eminescu, zilele Enescu ori ziua bunului detinut, daca e rost de iesit in public pe de-a moaca si fara sa se interpreteze ca ipocrizie, atunci nu se pune problema. ... Pentru ele Eminescu, Enescu, Coroi sau Clamparu sint tot un drac.
Ne comportam de parca am fi poporul lui Ramaru’, nu al lui Eminescu. ... Ce i-am facut eu lui Rabinu cand s-a luat de Eminescu si l-a facut fascist era caz clar de inchisoare.
xxx Colindul a fost scris de Eminescu intr-un caiet de 343 de pagini, caiet daruit Academiei Romane (alaturi de alte caiete) de catre Titu Maiorescu in 1902.
Pe Mihai Eminescu, la ruinele astea pe care scrie Circus Divertis â€" restaurant international, obisnuiam sa bem, serviti de o familie de circari. ... La el, motivul tramvaiului 26 e ca motivul cosmicului in opera lui Eminescu.
De altfel, PRM Constanta a fost singurul partid care si-a adus aminte, in acest an, de comemorarea marelui poet Mihai Eminescu. "Am depus, simbolic, o jerba de flori la statuia lui Eminescu.
Secrieru spune ca, la data de 19 noiembrie, pe cand reprezentantii PNG-CD lipeau afise pe panourile electorale din zona Potcoava si a Parcului Eminescu, insemnele lor electorale s-au intersectat, pe alocuri, cu cele ale Partidului Social Democrat si de aici au inceput problemele.
Diplomatul a explicat ca Institutul Cultural de la Chisinau exista doar "pe hartie" si s-a declarat in favoarea infiintarii unui institut Mihai Eminescu. "Personal, pledez pentru infiintarea cat mai repede, a unui institut Mihai Eminescu la Chisinau", a spus el.
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Administratia Domeniului Public si Privat din cadrul Primariei Municipiului Mangalia a demarat lucrarile de ridicare a noului complex „Mihai Eminescu”, ce va fi finalizat pana in vara anului viitor pe locul actualelor galerii comerciale din centrul orasului.
Locul I - Coste Laura - Colegiul National Mihai Eminescu; ... Locul V - Jurca Dragos - Colegiul National Mihai Eminescu;
37 "Mihai Eminescu" ... 37 "Mihai Eminescu" Craiova - Sc. 39 1-1, etapa III: Isalnita - Sc.
Agentiile TUI Travel Center, Eurolines, standul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.
- Ioana Zah, clasa a VIII-a - Scoala Generala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu;
Biletele se gasesc la casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua Biletoo - Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald‘s), librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Cinema Patria.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
- 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie) - 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie) - 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.
google-analytics.com