Cautare

172 de rezultate pentru "ejaculare precoce" (2.97 secunde)
Inabilitatea de a concepe un copil Probleme cu functiile sexuale â€" de exemplu, dificultatea de a ejacula sau de a mentine o erectie (disfunctie erectila) Durere sau o umflare a zonei testiculelor Putin par facial sau pe corp sau alte semne ce pot arata o anormalitate cromozomiala sau hormonala Daca ai o productie de sperma sub nivelul normal (mai putin de 15 milioane de spermatozoizi per mililitru de sperma sau avand un total de mai putin de 39 de milioane de spermatozoizi per ejaculare) Cand trebuie sa vezi un doctor Du-te la doctor daca:
Cancerul de prostata in stadiu precoce (limitat doar la prostata) poate fi vindecat. ... Simptomele Nu exista semne si simptome de avertizare pentru stadiul precoce al cancerului de prostata. ... Tratament Stadiul precoce al cancerului se refera la limitarea tumorii doar la nivelul prostatei.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania continua si in acest an, campania de informare cu privire la cancerul intestinului gros, sub sloganul "Nu lasati neglijenta sa va desparta!" "Nu lasati neglijenta sa va desparta!" este o campanie de informare a publicului cu privire la cancerul intestinului gros si la metodele de depistare precoce a acestei boli.
SEMNUL PRECOCE AL MALADIEI ALZHEIMER PE CARE PUTINI IL CUNOSC! ... Semne precoce ale bolii Potrivit dr. Letitia Dobranici, medic specialist psihiatru, nu pierderea memoriei este cel mai precoce semn de Alzheimer:
Daca prelungiti perioada de abstinenta, riscati ca spermatozoizii partenerului sa imbatraneasca inainte de ejaculare. ... Cercetarile arata ca in 3-5 zile de abstinenta, mai multe sesiuni de preludiu extins, dar fara ejaculare, pot mari numarul spermatozoizilor (dar aveti grija de nivelul frustrarii partenerului!).
In momentul in care aceasta arie este stimulata, se produce orgasmul care, la unele femei, este insotit de expulsia prin uretra, a unui lichid, foarte asemanator urinii (ejaculare feminina).
Care este cel mai precoce semn al bolii Alzheimer? ... Cea mai precoce modificare nu este atat pierderea memoriei, care se conserva mult timp uneori (mai ales cea de lunga durata), cat incapacitatea de a invata lucruri noi, in ciuda repetitiei.
Consultul medical precoce in sarcina face ca atat mama cat si copilul sa se mentina sanatosi. ... Testul din sange poate indica prezenta HCG mai precoce decat testele de urina. ... Deci, unele teste sunt mai bune in identificarea mai precoce a HCG-ului.
Doamna de fier a Americii poate rasufla usurata ca serpisorul vinat si vesel ce pare proaspat iesit din borcanul cu spirt al muzeului "Antipa", si care intruchipeaza in ochii lumii occidentale ideea de democratie pe aceste meleaguri, e binemersi si ca presupusii sai violatori sint, in realitate, doi flacai nevrozati si cam nedusi la biserica, surprins de o ejaculare precoce in dosul Curtii Constitutionale.
Mareste performantele sexuale Desi face senzatie prin plafaruri, Tribulus terrestris a fost folosit de secole in medicina ayurvedica si traditionala asiatica pentru tratarea in mod traditional a deficientelor hormonale la barbati si la femei (creste libidoul), dar mai ales pentru remedierea disfunctiei sexuale masculine (ejaculare precoce) si a infertilitatii.
- pierderea capacitatii de munca este cea mai costisitoare consecinta a AR precoce - pierderea medie prin incapacitate de munca este de aproximativ 30.000 de euro / an, chiar un medicament costisitor va produce o economie a societatii, daca este capabil sa mentina capacitatea de munca a pacientului.
Consult de specialitateSus Se recomanda consultul de specialitate cat mai precoce in cazul aparitiei unor simptome ale schizofreniei. ... Totusi, tratamentul precoce poate ajuta la controlarea simptomelor inaintea aparitiei unor complicatii serioase si poate ajuta la imbunatatirea prognosticului pe termen lung.
preventie, depistare precoce, tratament si ingrijire pe termen lung cu scopul de a evita suferintele pacientilor.
Testul se efectueaza pentru diagnosticarea precoce a unor afectiuni intestinale sau a cancerului intestinului gros sau de rect.
- Efectele secundare sunt fie precoce, fie tardive, insa e foarte important ca ele sa nu depaseasca potentialul beneficiu. ... "Meritul e al pacientilor, pentru ca se informeaza din timp asupra depistarii precoce" - Cand e indicata chimioterapia? ... Meritul e al pacientilor, pentru ca se informeaza din timp asupra depistarii precoce...
La Institutul Clinic Fundeni, aparatura performanta pentru diagnosticarea precoce si monitorizarea cancerului De anul viitor, Institutul Clinic Fundeni va beneficia de aparatura performanta pentru diagnosticarea precoce si monitorizarea cancerului la copil si adult.
tutunul, estrogenii de sinteza din contraceptive, menopauza precoce (Autoare: ... Menopauza precoce. ... Un alt factor de risc il reprezinta menopauza precoce.
HALO, recent introdus in Romania, este un dispozitiv unic, de ultima generatie, care contribuie la identificarea precoce a cancerului de san. ... •se adreseaza femeilor asimptomatice Depisteaza precoce cancerul la san sau modificarile premaligne mamare. ... Prin depistarea precoce a cancerului mamar, rata de supravietuire creste la peste 90-95%.
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Avertismentul este si mai sever, deoarece medicii sunt ingrijorati mai ales de aparitia precoce a complicatiilor diabetului. ... In cazul diabetului, complicatiile acestei boli par sa afecteze precoce tot mai multi copii. ... 14% acuza semene precoce de boala a ochiului ce mareste riscul de orbire;
google-analytics.com