Cautare

413 de rezultate pentru "dragos proconsul" (4.19 secunde)
Daca nu l-ati urmarit pana acum pe Dragos Andrew pe canalul sau de YouTube, In Mintea Lui Andrew, unde imbina muzica si vlogging-ul intr-un mod original, acum este momentul!
La Sectorul 2, prima pozitie pe buletinul de vot ii revine lui Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), urmat de Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si de Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal).
"Dimpotriva, medicamentele romanesti se ieftinesc cu 4% din 15 martie in farmacii", ne-a declarat ieri Dragos Damian, director comercial al companiei farmaceutice Terapia, cel mai mare producator de medicamente din Romania.
La final, i-am lasat zece lei lui si cinci lei femeii de serviciu, însa ne-a reprosat ca el fara 50-60 de lei nici nu se apuca", a declarat, sub protectia anonimatului, familia unui decedat.Despre "activitatea" autopsierului Cicerone are cunostinta medicul de la morga, Dragos Leuca.
"12 ani este o varsta nu tocmai de neglijat pentru un post de radio local", a spus Dragos Otal, tanarul director al Radio Sud.
Analistul economic Dragos Cabat, presedintele Camerei Analistilor Financiari (CFA) din Romania, a declarat, pentru GdS, ca "impozitul forfetar, pe langa faptul ca va omori firme, va crea si portite pentru cresterea economiei subterane.
Astfel, cei care s-au ingesuit sa mai prinda un lot din complexul rezidential Beach Land s-a numarat si Marian Galiceanu, fiul Lucretiei Galiceanu, fosta directoare a Gradinitei "Pestisorul de Aur" din Navodari, care s-a "duelat" cu Mihai Iordan, imputernicitul lui Dragos Iulian Tudoran pentru lotul 60.
Pe de alta parte, Dragos Cabat a declarat ca era de asteptat o asemenea cadere a economiei si ca surprinderea pietei vine ca urmare a recentelor declaratii optimiste ale guvernatorului, dar si ale analistilor.
Domnul Sarbu are foarte multe de facut in agricultura, nu putem sa-i cerem in doar patru luni de mandat sa refaca ce au stricat altii in 20 de ani", a declarat, tot Dragos Frumosu, presedintele FNSIA.
"Exclus!", vine raspunsul de la presedintele Asociatiei Analistilor Financiari din Romania (CFA Romania), Dragos Cabat. ... Cu atat mai mult cu cat rata somajului este destul de mare in judet", a precizat analistul Dragos Cabat.
Dragos Gheban, business development manager la Catalyst Solutions, compania care organizeaza targul, spune ca recrutarea este un proces in care multinationalele investesc multi bani, asadar este normal ca selectia sa se faca intr-un timp mai indelungat si dupa mai multe probe.
Cei doi au participat la o sedinta la sediul clubului, acolo unde au fost prezenti mai multi oameni din conducerea "cainilor", dar nu si Dragos Savulescu. ... Cei doi au discutat mai bine de trei ceasuri, dar fara Dragos Savulescu, al treilea actionar important al lui Dinamo.
Dragos Grigore, 2. ... UPDATE ORA 01.16 Dragos Grigore:
S-a intamplat recent cu proiectul Sauron, una dintre cele mai sofisticate amenintari cibernetice dezvoltate tocmai ca sa sustraga date din calculatoarele a 30 de organizatii folosind instrumente nedescoperite pana atunci -guverne, companii de telecomunicatii, institutii financiare si de cercetare, spune Dragos Gavrilut, antimalware research manager la Bitdefender si lector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
Dragos Huluba - Betty Johnson: ... Excelent este in Vic Johnson care cu naivitatea urmareste situatia prietenului Henry, Dragos Huluba dand rezolvare comica atractiva personajului. Si Dragos Huluba este unul din actorii aflati in asteptarea personajelor importante pentru harul pe care il detine.
Reporterul l-a fotografiat pe artist in cabinetul viceprimarului Dragos Coman, in momentul in care pictorul i-a oferit doua tablouri in care a imortalizat peisaje reprezentative din Calarasi.
Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulina, pentru a-si tine boala sub control.
Dragos Median, medic specialist oncolog. ... Dragos Median a acceptat sa fie unul dintre cei 10 medici clinicieni din lume alesi pentru a se implica in acest proiect.
Printre cei prezenti, s-au aflat si Viorel Ivanciu - viceprimarul orasului, Daniel Dragulin - primarul orasului, Dragos Coman - viceprimarul orasului, senatorul PNL Raducu Filipescu, Vasile Iliuta - presedintele Consiliului Judetean, Vali Barbu - vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Stoica - presedintele TNL Organizatia Municipala, Antonio Tilica - Organizatia Elevilor Liberali.
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara.
google-analytics.com