Cautare

2360 de rezultate pentru "dr calin dobos" (4.78 secunde)
Potrivit celebrului Calin Marinescu zis Shogunul, unul dintre protagonistii scandalului Flota de acum multi ani, apropiat, cindva, al lui Traian Basescu, tatal actualului presedinte, Dumitru Basescu, a fost nici mai mult, nici mai putin decit unul dintre comandantii politici ai armatei romane, pe vremea regimului comunist.
Am convingerea ca vom reusi sa dam primul presedinte liberal al Romaniei Calin Popescu Tariceanu a fost ales președintele Partidului Liberal Reformator cu 1147 de voturi "pentru" si 9 "impotriva".
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a prezentat joi, in Biroul permanent al Senatului, textul unui proiect de declaratie in urma afirmatiilor nevenite facute de ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit. ... Puteti citi in continuare textul integral al Declaratiei pe care presedintele Calin Popescu-Tariceanu a transmis-o senatorilor, spre informare.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
La deschiderea oficiala au participat Calin Popescu-Tariceanu, prim-ministru al Romaniei, Iuliu Winkler, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, si Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor.
RADU CALIN CRISTEA SPARGE MAFIA DIN TVR. ... Radu Calin Cristea, interimar la TVR. ... Felicitari, Radu Calin Cristea! P.S. Tot mai sustineti ca toti sunt la fel?
Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa a participat recent la targul traditional din curtea MTR cu un stand cu aranjamente de lavanda si flori uscate. ... Am afacerea impreuna cu mama mea, Irina Calin, de 42 de ani.
O lumina mica, dar intensa Florin Goranescu, arhitect din Craiova, i-a relatat, in 1996, lui Calin Turcu urmatoarea intamplare:
Dupa cum se stie, fostul partid de guvernamint a ajuns in opozitie iar Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei, l-a numit pe Calin Popescu Tariceanu in functia de premier, "ajutindu-l” sa alcatuiasca in mare graba un Executiv de cvasi-necunoscuti, sustinut de o coalitie fragila nascuta, si ea, cu forcepsul.
Ca si cu o seara inainte, Traian Basescu a avut cuvinte deosebit de aspre despre felul in care Calin Popescu Tariceanu a gestionat ceea ce s-a numit criza inundatiilor. ... Se intelege ca-n viziunea lui Traian Basescu principalul responsabil pentru aceasta brambureala a fost premierul Calin Popescu Tariceanu.
Ca si cu o seara inainte, Traian Basescu a avut cuvinte deosebit de aspre despre felul in care Calin Popescu Tariceanu a gestionat ceea ce s-a numit criza inundatiilor. ... Se intelege ca-n viziunea lui Traian Basescu principalul responsabil pentru aceasta brambureala a fost premierul Calin Popescu Tariceanu.
La o recenta intalnire dedicata investitiilor straine in Romania, Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat speranta ca va mai conduce guvernul inca patru ani dupa scrutinul din 2008. ... Reactia sa la speranta lui Calin Popescu Tariceanu ne-o dovedeste.
Sa fie oare rezultatele sondajelor care arata ca romanii nu apreciaza deloc modul de conducere a puterii executive practicat de Calin Popescu Tariceanu?
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
Calin Popescu Tariceanu i-a cerut olograf lui Traian Basescu in urma cu aproape doi ani sa-l ajute pe omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, punandu-i o vorba buna la Parchet.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora.
Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un interviu acordat Reuters ca alegerile anticipate nu sunt excluse, insa este de parere ca ele nu-si au rostul in perioada imediat urmatoare, ci in 2007, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Budapesta a fost extrem de incurajatoare pentru UDMR. ... Prima vizita oficiala dincolo de granitele tarii in calitate de prim-ministru a lui Calin Popescu-Tariceanu se intampla sa fie la Budapesta.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii".
google-analytics.com