Cautare

316 de rezultate pentru "doru isaroiu" (8.08 secunde)
Directorul de dezvoltare al CEZ, Doru Voicu, a declarat pentru NewsIn ca piata de electricitate este distorsionata din cauza ca oferta de energie vine numai de la producatori de stat, concurenta dintre acestia este redusa, iar o mare parte din energia ieftina este captiva in contracte pe termen lung.
Presedintele interimar al Senatului Doru Ioan Taracila a declarat ieri ca grupurile parlamentare au fost solicitate sa isi mobilizeze membrii in comisia comuna de cod electoral, pentru ca, la sfarsitul lui mai, sa fie prezentat un proiect de lege privind votul uninominal.
In acest sens presedintele Organizatiei Municipale PLD, Doru Resmerita, a precizat ieri ca formatiunea pe care o reprezinta are ca principal obiectiv modificarea Constitutiei. ... Doru Resmerita a mai precizat ca PLD Galati va demara discutii si consultari cu societatea civila pe tema revizuirii Constitutiei dupa modelul constitutiei franceze.
Senatorul UDMR Verestoy Attila si senatorul PD Valentin Dinescu au anuntat ca sustin cererea lui Ion Iliescu, astfel ca presedintele de sedinta, senatorul PSD Doru Ioan Taracila, a dispus reluarea votului.
Presedintele de sedinta, senatorul PSD Doru Ioan Taracila, le-a dat ragaz colegilor sa-si ocupe locurile sala, prezentand, de la tribuna, programul de lucru si facand tot felul de alte comentarii.
Deputatul PNL Mihaita Calimente i-a cerut public vineri presedintelui Traian Basescu sa-i demita pe procurorii Daniel Morar si Doru Tulus, facandu-i pe cei doi responsabili pentru tranformarea DNA "intr-un instrument de politie politica ce actioneaza dupa ordine dictate chiar de la Cotroceni".
Pentru a se respecta legea si a fi trasi la raspundere cei ce incalca normele si afiseaza unde vad cu ochii materialele electorale ale diferitilor candidati pentru Parlament, Doru Resmerita, candidatul Partidului Democrat Liberal din Colegiul 6 uninominal pentru Camera Deputatilor, a facut o intampinare la BEJ si asteapta "roadele".
Comisia de arbitraj si integritate morala a PSD a decis sa-l excluda din partid pe vicepresedintele PSD Ilfov Gigi Netoiu, a anuntat vineri Doru Giugula, prim-vicepresedinte al comisiei.
Potrivit edilului-sef, Antonie Solomon, la conducerea Companiei de Apa "Oltenia" SA va ramane in interimat presedintele Consiliului de Administratie, Doru Buruiana, pana la numirea unui manager permanent. ... Presedintele Consiliului de Administratie al CAO, Doru Buruiana, pare depasit de situatie inainte de a fi prins in hora:
Comentand aceste rezultate, Doru Frantescu, directorul Institutului European pentru Democratie Participativa - QVORUM a declarat ca "Romania poate exercita o influenta importanta in cadrul acestui for, lucru firesc daca avem in vedere faptul ca tara noastra este a 7-a ca marime in UE.
In studioul TVR 1, a fost prezent si artistul Doru Tufis. ... Important pentru presedintele tarii este sa se laude afara cu ce e bun aici si nu sa se justifice", a precizat Doru Tudis.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Prin cumpararea fostei ferme de stat, firma Crin Suin, al carei director este Doru Popescu, fiul unui fost ambasador in Canada si senator care se lauda a fi unul dintre cei trei promotori ai Legii nr.18/1991 privind fondul funciar (consortiul romano-belgian, care este proprietarul societatii Crin Suin, fiind constituit la initiativa fostului senator si ambasador) a "mostenit” si 7 bataluri de stocare a apelor pline cu dejectiile de la porci, cu care se efectueaza curatenia adaposturilor pentru animale.
Masinile pe motorina nu folosesc GPL, insa exista tendinta de a creste numarul celor care isi trec automobilele de pe motorina pe gaz", a declarat Doru Badea, administratorul SC Sonbo International Trading.
Administratorul unic al firmei Galmopan SA, Doru Resmerita, ne-a spus ca ultima majorare a pretului piinii este o urmare a cresterii pretului la materiile prime, dar si a celui la gaze, cu mult mai mare decit cel din Uniunea Europeana.
Drept urmare, plata catre fermieri nu se va face de luni, 17 septembrie, ci se amana cu doua saptamani, a declarat Doru Nechiti, directorul general al APIA.
O angajata a BRD Craiova a fost arestata ieri, fiind acuzata ca a transferat si ridicat fara autorizatie echivalentul a 2,2 milioane de euro, utilizând fara drept parola de acces a directorului sucursalei bancare în care lucra.Procurorii Biroului Teritorial Timis al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat instantei de judecata si au obtinut mandat de arestare preventiva pentru Mihaela Rosana Bitu, angajata la o sucursala BRD din Craiova, pentru infractiunile de constituire de grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, infractiuni informatice si spalare de bani, se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie.În acelasi dosar au mai fost arestate preventiv alte trei persoane, printre care si un cetatean de origine turca, stabilit în Bucuresti - Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu - toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Anchetatorii au retinut ca Mihaela Rosana Bitu a transferat si ridicat fara autorizare suma de opt milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 2.200.000 de euro.
i"In aceeasi cauza penala au mai fost arestati preventiv inculpatii Doru Meosu, Paul Vasile Manzu si Osman Tunc, toti trei implicati in activitatea infractionala initiata de inculpata sus amintitai" se arata in comunicatul Ministerului Public.
Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu, toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Potrivit DIICOT, jumatate din suma a fost transferata în contul cetateanului turc, acesta fiind retinut în timp ce astepta sa ridice banii de la o unitate din Bucuresti.
Doru Cioata si-a cumparat pe firma o masina în leasing, la începutul anului. ... Revoltat, Doru Cioata a spus ca a cerut detalii de la Finantator si a reclamat situatia la forurile competente.
google-analytics.com