Cautare

316 de rezultate pentru "doru isaroiu" (2.74 secunde)
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Doru Resmerita, candidatul PD-L in Colegiul de deputati numarul 6 din municipiul Galati, a prezentat rezultatele unui sondaj de opinie realizat in ultimele doua saptamani pe site-ul sau de campanie.
Doru Ioan Taracila este nemultumit de modul in care functioneaza acum, la Calarasi, PSD, partid in care detine acum doar simpla calitate de membru, dupa ce a renuntat la toate functiile pentru a accepta numirea ca prefect, anul trecut, post pe care l-a ocupat pana la iesirea de la guvernare a PSD.
la sefia PSD Calarasi nu va fi aleasa ea, ci Doru Ioan Taracila, sau un protejat al acestuia. ... Marele favorit devine, in acest moment, fostul baron judetean Doru Ioan Taracila, care are avantajul unei relatii bune cu Adrian Nastase si al opozitiei fata de Mircea Geoana, fostul lider.
(STANCIU DORU MIHAIL : ... pen inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate Stan Marilena, cu domiciliul in Bucurest (adica impacarea partilor) 10291/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STANCIU DORU MIHAIL :
Senatorul Doru Adrian Panescu, Presedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Bolivariana Venezuela, si senatoarea Gabriela Cretu, Presedinta Comisiei pentru afaceri europene, au transmis un comunicat de presa privind situatia din Republica Bolivariana Venezuela, pe care il puteti citi in continuare.
Ca atare, pe 19 noiembrie ii va avea ca ,,frati de arme" in lupta ,,Toti pentru unul si unul pentru toti pentru muzica folk" pe Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Doru Stanculescu, Adrian Sarmasan. ... Adrian Sarmasan va fi Aramis, cel chipes si misterios, iar Doru Stanculescu va fi D‘Artagnan.
33 gazduieste intre 11 februarie si 1 martie expozitia realizata de artistul Ioan Doru Vladoiu. ... Ioan Doru Vladoiu: "Mi-am propus ca prin acest demers artistic si utilizand aceste tehnici, fie ele mai conventionale sau mai recente, sa am ca rezultat final compozitii impresionate.
Florin Mitu a identificat in toamna lui 2013, dar si intervievat un alt martor cheie al acestui caz, si anume locotenentul comandor Doru Dragoi.
Afirmatiile apartin lui Doru Maries, presedintele Asociatiei "21 Decembrie 1989", care a subliniat ca in acest fel va fi facuta acea "curatenie morala" atat de dorita de Geoana. Motivele pentru care aceasta excludere se impune sunt, in opinia lui Doru Maies, invinuirea lui Iliescu in dosarele Revolutiei si mineriadelor.
Presedintele nu se supune algoritmului Pe de alta parte, senatorul PSD Doru Ioan Taracila a afirmat ca, in cele patru legislaturi, presedintele Senatului nu a fost inclus niciodata in algoritmul politic.
Unul dintre acestia este si Doru Giugulea, fost consilier municipal al PSD si secretar executiv al Comisiei de Arbitraj a partidului.
- Din partea Grupului parlamentar PSD o sa-i dau cuvantul domnului senator Doru Ioan Taracila. ... Doru Ioan Taracila: Domnule presedinte, ma maguliti pentru a treia oara astazi.
Doru Ioan Taracila a criticat in primul rand derogarea de la legea care reglementeaza situatia fostilor sefi de stat. ... Doru Ioan Taracila si Serban Nicolae au respins raportul, in schimb Aristide Roibu a votat favorabil.
CEZ Romania se asteapta ca demararea proiectului pentru reactoarele 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda sa fie intarziata cu aproximativ un an, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, directorul de dezvoltare al CEZ Romania, Doru Voicu."Deocamdata nu am fost invitati sa continuam negocierile pentru constructia reactoarelor 3 si 4", a declarat directorul de dezvoltare al CEZ Romania, Doru Voicu.
Trupa fondata de Doru Trascau in 2008 a lansat pana acum un album si doua EP-uri, primite cu entuziasm de public, si a adunat o bogata experiența de live atat in cluburi, cat si la mari festivaluri:
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
Presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila (PSD), a anuntat ca legea are caracter ordinar, ceea ce inseamna ca pentru respingerea sau adoptarea ei era nevoie de un numar de voturi egal cu jumatate plus unu din numarul senatorilor prezenti.
Doru Ioan Taracila si Ilie Sarbu au facut opinie separata Mihai Voicu si Valentin Iliescu au respins justificarea data de Mircea Geoana abtinerii - aceea ca proiectul nu ar prevedea votul uninominal.
google-analytics.com