Cautare

316 de rezultate pentru "doru isaroiu" (2.61 secunde)
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
In toamna anului 2013 Florin Mitu a identificat si intervievat si un al doilea martor-cheie al acestui caz, locotenent-comandorul, azi in rezerva, Doru Dragoi, sef de tura in acea noapte la punctul de comanda radar de pe aerodromul militar Buzau. ... Doru Dragoi povestea mai departe:
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
Din partea PNTCD, la scaunul de primar, candideaza sindicalistul si folcloristul Doru Dancus.
Ultimele conferinte judetene, care au marcat incheierea alegerilor interne in PSD, au confirmat ca procesul de innoire a partidului nu prea a existat, lucru evidentiat si de o statistica prezentata ieri de vicepresedintele Doru Ioan Taracila.
Daca Mititelu "si-a umflat muschii" in fata autoritatilor locale, obtinind de fiecare data tot ceea ce a vrut, de aceasta data va fi nevoit sa se razboiasca, asa cum se zvoneste in oras, cu Doru Petrescu, zis Doru Magaru, si Cimino.
"Felicit BPJ pentru decizia corecta pe care a luat-o" Unul dintre cei care a starnit furtuna in partid, dar care nu a mai apucat sa vada si vremea buna de dupa furtuna - Doru Resmerita -, cel care a fost inlocuit acum doua saptamani de la conducerea PD-L Galati cu Marius Necula, spune ca prin dicizia luata vineri de Biroul Permanent Judetean al PD-L Galati s-a indreptat o greseala comisa in urma cu doua saptamani.
Deputatul PSD Adrian Nastase a postat pe blogul personal o scrisoare catre presedintele CSM, Lidia Barbulescu, in care ii cere sa se pronunte cu privire la o adresa in care procurorul DNA Doru Tulus solicita PSD sa confirme calitatea de membru de partid pentru 64 de persoane.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Pe banii statului Pozitia lui Iorgovan a fost sustinuta si de senatorul PSD Doru Ioan Taracila. ... Aceasta pozitie a fost secondata si de argumentele senatorului PPRM Liviu Doru Bindea.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Doru Davidovici si colegii sai (Autor: ... FARCAS) Locotenent-colonelul aviator Doru Davidovici (1945-1989) a fost in anii 1970 si 1980, unul dintre cei mai indragiti scriitori de fictiune din Romania, cu peste 10 carti publicate.
Marian Vanghelie, presedintele executiv al PSD Bucuresti, a criticat declaratiile lui Doru Giugula potrivit carora Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu nu au ce cauta pe listele PSD Bucuresti.
Doru Resmerita este o persoana extrem de activa in Galati. ... In ceea ce-l priveste pe liderul Organizatiei Municipale a PLD Galati, Doru Resmerita, trebuie spus ca acesta a mai fost implicat in actul politic in urma cu 10 ani.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis ieri ca procurorul Doru Tulus sa ramana la conducerea Sectiei a-II-a penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), respingand astfel cererea de revocare inaintata de ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a transat ieri problema coruptiei din administratia publica locala si a dat asigurari ca omul pe care-l trimite PD-L in cursa pentru Primarie poate starpi acest flagel Licitatii pentru aceleasi firme, in veci...
google-analytics.com