Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (2.74 secunde)
"Icoana de iubire" - "Icon of love", poem din volumul "Muguri de pasare"- editie bilingva, Editura Sitech Craiova,2000)   Femeia - dor scaldat in primaveri; dor scaldat in ploi de soare; dor scaldat in ploi de flori; dor scaldat in flori de raze;
Mi-e dor de martisoarele de altadata. ... Mi-e dor de toate inimile prinse tainic in catifea, toate inimile cucerite si date mai departe, mi-e dor de toate inimile necucerite si ramase impietrite in piepturile necunoscute ale atator femei.
Dor La putina vreme dupa aparitia "Povestilor unui mizantrop" , am fost chemati la TVR, sa vorbim despre carte. ... Mi-e dor... Mi-e asa un dor de Nichita... ... -Iti mai e dor de Nichita? ... Ai sa vezi cum e cand o sa-ti fie dor de mine. ... - Mi-e dor de tine!
Cu aripi de vis, poetul zboara incarcat de dor, insetat de dor, inflacarat de dor, imbolnavit de dor, inseninat de dor si purificat de dor dincolo de el si a lui iubire pentru a se regasi in flacarile unei iubiri divine.
Ultima postare de pe Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in Retezat, iti va da FIORI (Autoare:
Legendara trupa Cargo lanseaza astazi un nou single, "Nu ma lasa sa-mi fie dor", alaturi de MediaPro Music.
Mi-e dor de Ana Blandiana. ... Am inceput, scriind ca mi-e dor de poezie. Chiar mi-e dor. De ce a murit, inca in viata, poeta Blandiana?
Mesteri populari din zona Oltenia si Harghita au poposit miercuri, 11 martie, pentru cateva zile, la Galeriile Real pentru a-si expune lucrarile in cadrul primei editii a Targului Artelor Dor.
"Mi-e dor de scoala" - Privirea ta pare ca transmite mereu exaltarea sportivului care se bucura ca a terminat un concurs cu bine. ... - De ce ti-e dor din perioada copilariei?
Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Lumea intinereste din frumusetea lor, Stau pe un peron suspendat in timp si poezie Si imi e dor de toate ca si cand n-ar fi sa fie Si imi e dor de fiecare pe de rost Si imi e dor de una, de alta, fara ca sa stie Si imi e dor de toate si niciuna ca si cand n-ar mai fi fost.
Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neasteptat, Mircea Eremia lanseaza single-ul Dor de noi. ... Piesa Dor de noi este compusa de Ovidiu Nae Nicolae, Sergiu Ene, Enri Demi, Lucian Darie si a venit intr-un moment intens, dupa cum marturiseste si Mircea. ... Asculta / Descarca single-ul Dor de noi:
- Ne plangem ca ne e dor de cineva sau de ceva, iar de la a recunoste acest lucru si pana la a face ceva in acest sens este cale lunga.
- Dor de dor - Comuna Dor Marunt - Ghiocelul junior - Palatul Copiilor Calarasi - Dalga - Comuna Dalga - Cununita Graului - Comuna Modelu - Mladitele - Comuna Dichiseni - Hora - Comuna Independenta - Grausorul - Comuna Jegalia - Borcea - Comuna Borcea - Doruletul -Comuna Vlad Tepes - Macii Baraganului - Comuna Ciocanesti - 21:30 - 23:00- Program oferit de ansambluri folclorice straine:
Ma dor coastele" "Dupa externare o sa-mi iau concediu cateva zile sa stau acasa. Deocamdata sunt aici, la Terapie Intensiva, stau pe spate, ma dor coastele, ma dor toate alea.
Este un text despre viata, despre iubire, despre dor si nemurire. ... Ce dor! ... Le-as pune apoi in albume pastrate si serios securizate, le-as deschide doar cand mi se face dor, iar puterile imi sunt pe terminate.
Singuri, cu sufletele pustiite de dor, dar si de intrebari la care nu li se poate raspunde, copiilor nu le ramine decit sa astepte un semn de la cei plecati. Un semn ca celor mari le pasa, le este dor de ei si ca nu i-au uitat. ... de dor.
- Iti este dor de scena? - Imi este foarte dor! ... Da, imi este dor de scena, de public si de emotia aceea creata acolo pe scena.
Domnule Gheorghe Dontu, nu va este dor de activitatea de dinainte? ... Si, trebuie sa recunosc, imi este tare dor de ziaristi.
Sa devina o forta civica de opozitie care sa ofere cetatenilor contrapropuneri in toate domeniile care ne dor (si care nu ne dor?), de la sanatate la lupta anticoruptie, de la educatie la absorbtia fondurilor europene.
Doar atunci putem spera ca dincolo de intalnire, pasiune si dor, o relatie care sa dureze trebuie fondata pe o alianta, un proiect de viata comun. ... Cuvintele otravesc, ranesc, dor, ucid, iar cel caruia i-au fost adresate nu le va uita niciodata.
google-analytics.com