Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (2.89 secunde)
La spitalul din localitate, tot personalul este revoltat acum din cauza declaratiilor iresponsabile ale ministrului Sanatatii, Marisol Touraine, care a declarat ca Simona era "pur si simplu o femeie din Romania careia i se facuse dor de tara".
Tot la nivelul degetelor se formeaza niste noduli sub piele, moi, care nu dor. Datorita lor si a deformarilor degetelor, articulatiile mainii capata un aspect fusiform.
Oprirea o poti face la partea arheologica ori la piata Navarino, mergi in jos, iti va aparea frumoasa Catedrala Sfanta Sofia, continuandu-ti plimbarea pe stradute ori chiar pe Egnatia care e cunoscuta cu miile de magazine scumpe si nu numai, iti va aparea in cale si Piata Aristotel (Platia Aristotelous), te vei "lovi" de terase, cafenele, fast food-uri, mici magazine cu tot felul de suveniruri, vestimentatie, banci, sectii de politie, hotele, piete, daca te dor piciorusele poti lua autobuzul 31 - il gasesti pe bulevardul Egnatia.
Modelu, Spantov, Jegalia, Gradistea, Dor - Marunt, Stancea, Borceavor avea loc recitaluri la nai sau saxofon ale maestrilor Marian Mailat si Nelu Geaulea.
Ai gleznele umflate si te dor? Nu poti purta rochii de varsta pentru ca iti este jena sa-ti afisezi picioarele pline de vanatai si umflaturi?
Ce s-a intamplat cu zambetul care iti lumineaza atat de frumos chipul? De ce nelinistea, anxietatea si somnul agitat au reusit sa isi faca loc in viata ta?
dinti , amigdale , faringe, limba sau falca. Cand va dor urechile, este necesar sa mergeti la medic. Sursa www.musetel.ro
Am gasit o diatriba sarcastica prin care practic imi spunea ca nu ii va fi dor de mine cat voi fi plecata.
Va e dor de mine. Familia, nepotii, prietenii, vecinii, prietenii din copilarie. Cu totii imi sunteti dragi. Nu vreau sa vad fete triste.
Daca simti ca te dor articulatiile, nu astepta sa se deformeze, mergi la medic si verifica daca aceste dureri sunt provocate de artrita.
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna, De cand ma simt tot mai bogat, de tine, Si-mi stau pe tample soarele si luna, Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine M-as jelui in fel de fel de jalbe In care nici n-as spune cum te cheama, Patrate negre si patrate albe Imi covarsesc gradina si mi-e teama Si uite, n-are cine sa ne-ajute, Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negri cauta o cale Prin gari descreierate - accidente, Marfare triste, vin in miezul verii, Iar eu sunt pln de gesturi imprudente, Ca sa te-apropii si ca sa te sperii Jur-imprejur privelisti aberante, Copii fragili ducand parintii-n spate, Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albatrosi venind spre zari uscate Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii, In podul palmei, daca iau nisipul, Simt un inel jucandu-se de-a mirii Te-aud in batalii din vreme-n vreme, Ostasii garzii tale ti se-nchina, Iubita mea cu foarte mari probleme, Cu chip slavon si nume de regina Fiorul rece prin spinare-mi trece Cand mi-amintesc cu gene-nlacrimate Ca tu, de la etajul treisprezece, Voiai sa te arunci sa scapi de toate Dar tu-ntelegi, de fapt ca nu se cade Sa-ti pui in cumpana intreaga viata, Ca nu-s in joc abstractele rocade Ci sangele ce fierbe sau ingheata Neputincioasa, trista si frigida Asa ai fost si apareai senina, Dar cel care-a stiut sa te deschida Nu-i fericit, ci imbatat de vina De te lucram sarguincios cu dalta, De te faceam din carnea mea, iubito, Nu deveneai, cum astazi esti, o alta, Pe care la caldura am trezit-o Lasand ambitiile de o parte Ne aruncam in marea nemiloasa Si-mpreunati, ca filele-ntr-o carte, Ne facem din sudoare, sfanta casa Pe urma vin ceilalti sa ne-o distruga Si ochii tai ma cauta intruna Si eu inalt nefericita ruga Purtand pe tample soarele si luna Si te iubesc cu mila si cu groaza, Tot ce-i al tau mi se cuvine mie, Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru vesnicie
pielea se lasa, articulatiile dor, vederea devine din ce in ce mai proasta si imunitatea este scazuta. In timp ce micutii sunt tachinati pentru aspectul lor, ei viseaza la un remediu, insa doctorii din India cred ca pentru aceasta boala nu exista tratament, relateaza Daily Mail.
Genunchii te dor foarte tare, spatele iti da batai de cap de cate ori se schimba vremea? Suferi de dureri lombare, de genunchi, de umar sau de dureri ale inchieturii mainilor?
Chiar si dupa incheierea aventurii, barbatilor le poate fi dor de amanta Si nu, asta nu inseamna neaparat ca ar fi investit sentimente considerabile in aventura, ci ca le lipseste acea relatie atat de relaxanta si lipsita de orice fel de responsabilitati.
Va este dor de natura, de iesiri la iarba verde sau de plimbari cu prietenii cei mai buni. Buna dispozitie va impulsioneaza sa ii inveseliti si pe cei din jur.
Ducem astfel pe picioare boli care nu dor foarte tare, ramanem in relatii toxice sau care nu ne multumesc indeajuns, la gandul ca ne vom descurca cumva, acceptam, la job, sarcini care nu ne plac sau pentru care nu suntem platiti, pentru ca ele nu ni se impun brusc â€" poate asa am reactiona prompt!
Si mi-e dor sa vorbim agitat, una peste alta, mult si tare, in adancul noptilor de pe Bodesti, pana ne bat vecinii in teava...
Daca le era dor de o bulgareala, in Orasul Inghetat se vor putea lua la intrecere cu prietenii in concursuri antrenante, pline de voie buna.
Va este dor sa va retrageti in propria carapace si sa meditati? Cheful pe care il aveti este taiat de Marte, care va invita sa calatoriti, sa explorati zone noi, sa descoperiti oameni si locuri noi.
Daca vreti sa scapati de aglomeratia din statiunile de pe litoralul romanesc, va este dor de cum era Vama Veche odata si vreti sa fiti in doua locuri in acelasi timp, Gura Portitei poate fi raspunsul.
google-analytics.com