Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (2.73 secunde)
De Ajun am avut parte de un ospat traditional in casa prietenilor nostri (fam.Gheara), bucate romanesti de care ne era mare dor - nu a lipsit pomana porcului, salata de boeuf si sarmaluta ca acasa!, spune Raluca Zenga.
Din noaptea nefiintei un dor imens te cheama, Luceafar singuratic ce domini gandul meu.... Salcamii de viseaza iar codrii de arama Ascund ades in ramuri suspinul toamnei greu.
Pana in 1990, mai joaca in doua filme: In fiecare zi mi-e dor de tine (1988) si Liliacul infloreste a doua oara (1989).
sau Antonia Dor de tine, precum si single-urile proprii, Achi a produs Bine - What's Up, are un featuring cu Antonia pentru piesa Get Up and Dance pe care a compus-o si produsa impreuna cu Vlad Lucan - Diggy Down, Tot mai sus, You Got It.
De-a lungul anilor, trupa Compact a adus emotia in inimile indragostitilor cu hituri precum Fata din vis, Pe tine te-am ales, Cantec pentru prieteni, Mi-e tare dor de tine, Ma voi intoarce, Trenul pierdut, dar si prin miile de concerte sustinute in toata tara timp de peste 35 de ani, cantand totodata si pe aceeasi scena cu Bonnie Tyler, Europe si Scorpions.
Un om bun, un artist talentat, o fiinta generoasa, un cantautor care a dat folkului mult, dar prea putin, fata de cat ar fi putut, un personaj care a pierdut mult cu seninatate si asumare, pentru ca stia sau credea ca poate va mai castiga altadata, un copil mare, care a ramas asa pana la sfarsit, un om de care ne era dor si cand era viu si in legatura cu care ne cuprinde frigul sufletului cand stim cat ne va lipsi dupa ce s-a dus:
https://UMR.lnk.to/DoarPeATaPR Cine crede ca dragostea trece prea usor / N-a simtit niciodata ce inseamna sa-ti fie dor / Dintr-o mie de inimi trecute prin palma mea / Eu stiu ca tu stii ca o vreau doar pe a ta” este refrenul pe care il fredoneaza toata Romania, din Nord pana in Sud.
Da' nu-i e dor, cateodata, de o fleica grasa, pe gratar si-un sprit rece? Acum se mai alinta cu cate un peste la gratar pe luna:
La balul lor sunt o straina doar./ Necunoscuta, nimeni nu ma cere.../Ciudata par ca taina din tacere/ Si palida ca un suras amar.(....) Dar prea departe, dincolo de nori/ Se pierde raza stelelor ce mor/ De patimasa cazna si de dor...(Straina la bal...) Mistuita intre vremelnicie si eternitate, Eva Constantinescu ne impartaseste dorurile si tainicele ei vise, dar si credinta ei profunda intr-un moment al implinirii:
In limba ta / Ti-e dor de mama, Si vinul e mai vin, / Si pranzul e mai pranz. Si doar in limba ta / Poti rade singur, Si doar in limba ta / Te poti opri din plans.
Connect-R â€" Adio (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=oyfhZPvIpW4 In 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizari), Iubirea mea (peste 27 de milioane de vizualizari), Amya (peste 13 milioane de vizualizari), toate apreciate de fanii artistei, dar si doua colaborari cu GGirls pentru Milk and Honey si El Amor cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.
Clipa Acum, cand pleci, eu te implor E cea din urma rugaminte Scrisa cu lacrimi care dor Te rog acum, fara cuvinte.
La final de 2017, trupa a lansat single-ul Varful cu Dor, prima piesa MOON MUSEUM cu versuri in limba romana.
Pentru Ulise insa, obsesia intoarcerii acasa nu era doar nostalgie si dor, ci vointa lucida. Dorinta cea mai puternica a lui Ulise era de a fi din nou cu Penelopa, sotia sa, si sa restabileasca armonia familiala.
Mi se face dor de mirabila samanta si ma apuc sa citesc. Mi-aduc aminte ca n-am chibrituri si cobor in restaurantul de la parterul blocului.
Pana in prezent, trupa a lansat hituri precum Pic, pic, Da vina pe Voltaj, Si ce, Meci de box, Mi-e dor de, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.
Dupa ce a facut zeci de milioane de vizualizari pe YouTube cu piese ca Ma dor ochii, ma dor”, Liar” sau Amor Gitana” , Sandra N revine cu noul ei single, De Dragul Tau” Sandra N a facut o mica pauza din showbiz, timp in care a devenit mamica, iar acum lanseaza single-ul De Dragul Tau”.
Daca te dor salele, e de la vreme. Daca e crivat, e de la rusi. Daca esti balonat, e de la sarmale.
Pana in prezent, a lansat hituri precum Pic, pic, Da vina pe Voltaj, Si ce, Meci de box, Mi-e dor de, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.
- Nu te cunosc, dar mi-e dor de tine si nu stiu de ce. - Dintre toate bolile pamantului, iubirea este singura ce poate fi cauza si efect.
google-analytics.com