Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (2.88 secunde)
In amfiteatrul din Parcul "Carol" vor rasuna piese binecunoscute, de la "esentialele" "Mi-e dor si doare", "Jumatatea mea", "Ea inca ma iubeste", la foarte iubitele melodii din cadrul "Trilogiei celor doua cuvinte" sau piese foarte noi, cum ar fi "No Smoking".
In Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4:
Puteti asculta aici primul single LeeYa - "Gitana" http://www.youtube.com/watch?v=XQ5g7EstRUk Dar si una dintre cele mai recente melodii semnate LeeYa, "Dor de vara":
Intimitatea, bazata, printre alti factori, pe comunicare este, conform acestei teorii, senzatia ca ne simtim bine in prezenta persoanei iubite si ca ne este dor de ea cand nu este langa noi.
1 (zona Coltea - Sfantu Gheorghe) vor rasuna hituri ca "Cele doua cuvinte", "Esti iubibila", "Mi-e dor si doare", "Subtitrarea la romani", "Te vad in toate femeile s.a.m.d.
Prea departe De veghe-n ceas de noapte Pe ganduri si tacut Pe buze-mi plutesc soapte Si ganduri din trecut Si in priviri pierdute Adanc in negrul noptii Plutesc neabatute Reci flamuri ale mortii Privind spre sumbrii nori Ce ratacesc gemand Si scutura ninsori Jelind si frematand Eu te visez pe tine Straina si departe Cand pieptu-mi de suspine Tresalta si se zbate Si pleoapele imi cad Ca intr-un somn molatec Obraji-mi simt cum ard Ca focul din jaratec Si simt incet cum curge O lacrima de dor O lacrima de sange in coltul ochilor.
Cele douazeci si una de povestiri te poarta intr-o calatorie fascinanta, care exploreaza natura si dimensiunile iubirii, nu doar in cele mai obisnuite forme - sacrificiu, iertare, dor, dorinta, prietenie, dar si in cele mai stranii - abandon, gelozie, izolare, tradare.
Dupa ce a compus hitul "Perfect fara tine", lui Tudor Chirila (39 de ani) i s-a facut dor de teatru.
Chiar imi era dor sa povestim si aici...Va pup si va imbratisez!", le-a transmis Catalin fanilor lui. Andra a multumit si ea pentru ajutor, iar acum prezentatorul tv are unde sa povesteasca cu prietenii sai virtuali.
Acum micuta este departe de artist, lasandu-l pe acesta cu un dor nespus in inima si cu speranta ca iubita lui se va razgandi si se va intoarce la el cu bebelusul.
Acum cuvantul "TATA" e un dor incredibil! O iubire imensa!”, a postat Annes pe contul ei de Facebook.
Iti e dor sa mananci. Esti prea grasa! Oamenii grasi nu mananca. Si simti ca nu mai poti. Ca ai pierdut incet incet totul.
Discutii libere cu medici specialisti 13:00 Atelier de papioane 14:00 Atelier aranjamente florale 14:00 Atelier Identitate in comunicare prin atitudine, stil si feminitate” 15:00 Atelier de restyling vestimentar 16:00 Sanatatea femeii in zilele noastre 16:00 Atelier Interactiv de Dans pentru copii si adulti 16:00 Atelier pictura pe sacose de panza 17:00 Atelier aranjamente florale 17:00 Demonstratii de dans pe Platforma 5 18:00 Concert Circa 3 19:30 Concert Dor Marunt Duminica ,24 mai 11:00:
ne-am tinut in brate pana am devenit usori pana am lasat in urma orasul si ne-am inaltat mai sus decat Dumnezeu pe intuneric am simtit ochii tai cum ma radiografiau si nu-mi era teama vezi tu that s not some fucking poetry poezia e cand mergi in tramvai si cu fruntea lipita de geam plangi pana tremura copilul unei straine poezia e cand fumezi pe ascuns si iti tuseste inima de dor poezia e cand toti barbatii au buzele altuia cand telefoanele zac inchise zile intregi pentru ca oricum nimic nu mai conteaza poezia e cand am impresia ca ma dezintegrez ca in statia de autobuz devin translucida si oamenii ma vor intelege poezia e cand port doar negru si-mi spun ca astfel dau de pomana iubirii noastre ce nu s-a nascut decat intr-un vis din care m-am trezit ca sa mai cad putin.
apartamentul 35, fara 3 mama e misto la oras ai mult loc sa te pierzi strazile astea inguste ma atrag mereu privesc des inapoi ti se pare asa am eu vocea seara cand ma pregatesc sa nu dorm sa nu vad solutii sunt bine am vizitatori multi cu antene negre in curand o sa locuiasca ei in garsoniera noastra mama e frumos aici strangem tare la piept banii de chirie ca pe-un animalut spalam vase uneori apa miroase a urina si fier ruginit traim si noi cum putem intr-un oras care nu ne vrea care nu ne ofera sanse dar noi speram si ne agatam de picioarele lui imense si la un moment dat te saturi strigi in stanga in dreapta ca esti singur nimeni nu vede mai departe de propria dimineata mama e misto la oras imi caut motive sa ma ridic din pat si sa deschid fereastra cineva acolo jos striga nu inteleg ce si nici daca e strigat de betie de frica sau ambele sunt bine incerc sa cresc vine cineva in fiecare noapte si ma micsoreaza imi leaga sireturile imi strica mancarea suflu urcand scarile spre numarul 3 usile liftului sunt capcana batranii blocului se inchina inainte sa intre eu am uitat cum se face m-am gandit sa scriu scrisoarea asta desi n-o s-o citesti asta asa ca sa spun ca mi-e dor camuflat imi pastrez inca eticheta de robot cu pretentii.
Dupa matinalul de la Radio Contact, alaturi de Razvan Popescu, Laura si-a deschis agentia de PR Deci Se Poate. ”Mi se facuse dor de ascultatori, iar un matinal cu Mihai e revenirea ideala.
Dupa savarsirea tatalui ei, mama ei impreuna cu ea au parasit Alexandria, tara cea straina, si manate de dor s-au dus sa locuiasca in Roma, patria lor.
Lavinia Goste - Inimioara cu dor mult https://www.youtube.com/watch?v=LT9H58cCcuQ Site: www.goste-zorila.ro Facebook: https://m.facebook.com/laviniagostesimariuszorila
Printre filmele in care marele actor a interpretat roluri cu diferite valente - de la film de actiune la film istoric, de la comedie la film muzical - se numara Celebrul 702 (1961), Rascoala (1965), Tunelul (1966), Sapte baieti si o strengarita (1967), Columna (1968), Mihai Viteazul (1971), Aventuri la Marea Neagra (1972), Explozia (1973), Fratii Jderi (1974), Un August in flacari (1974), Stefan cel Mare - Vaslui 1475 (1975), Elixirul tineretii (1975), Pintea (1976), Cuibul salamandrelor (1976), Eu, tu si Ovidiu (1978), Regasire (1977), O lebada iarna (1983), Ramasagul (1985), In fiecare zi mi-e dor de tine (1988), Fix alert (2004), Eminescu versus Eminem (2005).
Ne-a fost foarte dor unul de celalalt, mie si lui Bursucu, pentru ca am fost un pic despartiti. Eu am fost in vacanta, el a muncit, a filmat pentru emisiunea Se striga darul!.
google-analytics.com