Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (3.42 secunde)
Deci, @Mata imi toarce ca magnatului ii e dor de petrol. Iar Basescu a mirosit, via Borfeta, ploiesteanca si ea, ca si famiglia-i.
Exista subiecte stringente care-l dor pe romanul de rand iar temele electorale ar trebui lasate la intrarea pe usa Parlamentului sau Guvernului.
Chiar mi-e dor de vremurile alea! Prefer sa fac uitate mizeriile lui "directorale"! Las ca nici Tuca nu era vreo lumina manageriala.
Mi-e dor de zilele acelea bune, de acel "Poftiti in vagoane". Pentru ca inca exista drag de scris, drag de brandul Jurnalul National.
Proiectele de 200 de milioane EURO care ar putea schimba la fata Capitala In cazul in care va era dor de buldozere si de pickhammere pe strazi, atunci nu ar strica sa stiti ca 2014 este anul santierelor.
Am sa te scriu, cu punct si de la capat, cu dor, cu tot ce ai avut si n-ai avut, cu trupul rolurilor toate, cu tu si eu, cu floarea de cais, cu gandul tau ascuns, pe nemancate, cu aburul marii, cu gustul sarii, cu departari, cu rasul tau pe buze, cu transa, curat si de neiertat, cu dorinta de fiecare zi, cu versuri nestiute, intr-un poem sublim, in care tie am sa ma-nchin si ai sa mi te-nchini.
Un fost ministru secretar de stat, neimplicat politic, actualmente director la Institutul de Economie al Academiei Romane, Constantin Ciutacu, are curajul sa puna degetul pe multe dintre ranile care ne dor de 25 de ani.
Vorbea frumos despre colegii lui si ii era dor de ei. Incepuse sa-i creada Dumnezei pe medici si cred ca avea dreptate.
Poqe a colaborat si cu alte publicatii, precum Frankfurter Allgemeine Zeitung, Spiegel, LExpress, Vice UK, Das Erste, dar si cu Vice, Documentaria, Esquire, DoR, Casa Jurnalistului, Men's Health, Scena9 si Gazeta Sporturilor.
Mi-a fost foarte dor de Romania", a declarat Troupe pentru site-ul oficial al clubului. Pe langa Troupe, la Targu Jiu mai este asteptat un pivot sarb, Rajko Kljajevic.
"Mi-e dor de casa. A fost o experienta buna la Bistrita. O plecare de bun augur, mi-a prins foarte bine, am avut cateva reusite acolo si sper sa ma reintorc la vara cu si mai multe reusite, sa-mi gasesc un loc si la echipa din Targu Jiu.
Va este dor de noul Windows 8? Vedeti aici cele mai noi imagini cu sistemul de operare. Microsoft a dezvaluit cu ocazia CES 2012 din Las Vegas noi detalii despre sistemul de operare Windows 8.
Va este dor de noul Windows 8? Vedeti aici cele mai noi imagini cu sistemul de operare. Microsoft a dezvaluit cu ocazia CES 2012 din Las Vegas noi detalii despre sistemul de operare Windows 8.
Iar daca va era dor sa butonati telefoane GSM din anii '90 o veti putea face alegand unul din cele 500 de modele de colectie din marcile Nokia, Siemens, Ericsson, Motorola, Mitsubishi, Bosh, Alcatel, Sagem, Maxxon sau Sony!
Astfel, piese precum Ai inchis marea in ochi, Mi-e dor si doare sau creatii mai noi, precum Esti iubibila, NonStop sau Cele doua cuvinte, se vor alatura hiturilor internationale lansate de Seal in cei peste douazeci de ani de cariera, intr-un regal muzical de prima mana.
A interpretat roluri memorabile in peste 40 de productii cinematografice, printre care "Baietii nostri" (1959), "S-a furat o bomba" (1961), "Vacanta la mare" (1962), "Dragoste la zero grade" (1964), "Atunci i-am codamnat pe toti la moarte" (1971), "Fratii Jderi" (1974), "Ringul" (1983), "O zi la București" (1986), "In fiecare zi mi-e dor de tine" (1987), "Zambet de soare" (1987), "Oglinda" (1993), "Punctul zero" (1996), "Triunghiul mortii" (1999).
Mi-e tare dor de zilele acelea, de... Camera din fata" , a spus Calin Goia, solistul formatiei Voltaj. Camera din Fata imi aduce aminte de copilaria mea, de dulciurile facute de bunicile mele.
Piese ca "Dragostea ca o pereche de pantofi", "Mi-e dor si doare", "NonStop", "Cele doua cuvinte" si "Esti iubibila" sunt doar o parte din piesele cu care Taxi si-a castigat fanii si pozitiile din primele locuri ale topurilor muzicale ale ultimilor ani.
Mergem dor noi doua, asa, ca fetele, sa ne relaxam putin la plaja. Indira este inca mica, asa ca ramane acasa cu parintii mei si bona", mai spune vedeta, care are mari asteptari de la anul 2013, pe toate planurile.
google-analytics.com